Maak online uw showroom afspraak

Maak nu een persoonlijke afspraak in de showroom

Kroon Kozijn hanteert momenteel een aangepast showroombeleid conform de richtlijnen van het RIVM. Wij zorgen er zo voor dat u op een veilige manier kennis kan maken met ons en onze producten. Daarom is het bij een groot aantal dealers nu mogelijk online een afspraak te maken in de showroom.

Wanneer u een persoonlijke afspraak maakt, garanderen wij u dat u alleen in de showroom bent.

Ga naar de webpagina van de dealer van uw keuze en volg daar (indien aanwezig) de link om een afspraak te maken. U bent van harte welkom!

>Kies hier uw dealer

Corona maatregelen Kroon Kozijn

Momenteel is de wereld in de ban van het corona virus. Er zijn verregaande maatregelen in werking gesteld om verdere besmettingen tot het minimum te beperken en dagelijks komen er nieuwe maatregelen bij. Uiteraard volgen wij deze actualiteiten op de voet en nemen wij ook de nodige maatregelen. Daarnaast zullen wij, met inachtneming van de voorschriften, alles binnen onze mogelijkheden doen om onze werkzaamheden zo veel mogelijk doorgang te laten vinden.

Personele bezetting: wie ziek is blijft thuis

Binnen ons bedrijf zijn strikte afspraken gemaakt met al onze medewerkers. Indien zij verschijnselen tonen van griep, verkoudheid of koorts blijven ze thuis. We willen te allen tijde voorkomen dat mensen met ziekteverschijnselen in contact komen met anderen. Gevolgen voor onze planning proberen we zo veel mogelijk te beperken maar zullen we niet geheel kunnen voorkomen. We rekenen hiervoor op uw begrip.

Showroombezoek

Tenzij anders vermeld op de website van de vestiging zijn al onze showrooms geopend. Er worden geen handen geschud. Indien er meerdere bezoekers tegelijk zijn verzoeken we gepaste afstand te houden. Het aantal contacten wordt hiermee tot het minimum beperkt. Uiteraard verzoeken wij u uw bezoek uit te stellen wanneer u verschijnselen van koorts of verkoudheid vertoont.

Afspraken bij u thuis (inmeten/monteren)

De meeste werkzaamheden kunnen wij uitvoeren zonder persoonlijk contact of met in acht neming van een minimale afstand van 2 meter. Bijvoorbeeld werkzaamheden aan de buitenkant van de woning. Moeten wij toch binnen zijn, dan kan er in onderlinge afstemming voor worden gekozen minimaal 2 meter afstand in acht te nemen.

Regelmatig handen wassen

Zorgvuldig handen wassen is erg belangrijk. Bij binnenkomst en bij vertrek maken onze medewerkers graag van uw faciliteiten gebruik om hun handen te wassen.