Triple beglazing

Met drievoudig isolerende beglazing, beter bekend als Triple glas, is het mogelijk om het warmteverlies via ramen en deuren nog verder te beperken en het (woon)comfort te verhogen ten opzichte van de huidige dubbelglas oplossingen.

Triple glas bestaat, zoals de naam al zegt, uit drie bladen glas met daartussen een edelgas, zoals Argon of in bijzondere gevallen Krypton. Hierdoor ontstaat er een isolatieglas dat net zo duurzaam is als dubbelglas, maar met verbeterde isolatiewaarden en een hoger comfort.

De voordelen van triple glas:

  • Het isoleert beter (heeft een lagere U-waarde).
    De U-waarde van glas geeft weer wat het energieverlies is per m² glas is bij een temperatuurverschil van 1 graad tussen buiten en binnen. Hoe lager dit getal hoe kleiner het energieverlies en hoe minder energie er nodig is om de binnenruimte op dezelfde temperatuur te houden.
  • Het geeft meer comfort.
    Door de dubbele spouw en extra warmtereflecterende coating zal de temperatuur aan de binnenzijde van de ruit bij Triple glas hoger zijn en minder afkoelen bij extreme weersomstandigheden ten opzichte van dubbelglas. Dat leidt niet alleen tot een energiebesparing, maar ook tot een comfortabelere leefomgeving.
  • Het heeft een betere geluidsisolatie.

Driedubbel glas isoleert erg goed. In combinatie met ons nieuwe Nordic kozijn of onze traditionele Kroon Kozijn kunststof kozijnen is het een uitstekende keus.  Wel is het iets duurder dan HR++ glas, maar het levert op de langere termijn weer meer besparing op. Uw Kroon Kozijn dealer kan u uitstekend adviseren over welke beglazing voor u de beste keuze is bij uw nieuwe kunststof kozijnen!

Triple beglazing triple beglazing