De deuren en kozijnen van Kroon Kozijn zijn standaard voorzien van het sterkst mogelijke veiligheidsbeslag dat voldoet aan de strengste eisen van het PolitieKeurmerk Veilig Wonen. U kunt uw huis dus altijd met een gerust hart achterlaten. Wij plaatsen standaard automaat sloten met kerntrekbeveiliging in onze deuren. En ons verdekte beslag is naast veilig ook mooi om te zien!

Condensvorming ontstaat wanneer het aanwezige vocht in de lucht zich condenseert op een oppervlak dat kouder is dan de omgevingstemperatuur. Condensvorming is geen fout van een product, maar een natuurkundig verschijnsel van het condenseren van waterdamp uit de lucht. Condensvorming op glas komt in sommige situaties voor. Afhankelijk van waar de condensvorming optreedt, kan er naast het belemmeren van het zicht ook schade aan de beglazing en het kozijn ontstaan.

Gaat u in uw huis of appartement maatregelen nemen voor energiebesparing, bijvoordeeld het plaatsen van HR++beglazing?

Vraag dan de Subsidie energiebesparing eigen huis aan. Deze subsidie stimuleert energiebesparing in bestaande woningen in de particuliere koopsector.

De subsidie is te combineren met de Energiebespaarlening.

Kroon Kozijn luistert graag naar de mening van haar klanten. Zo kunnen wij ons constant verbeteren en er voor zorgen dat elke klant een tevreden klant is!

Om de ervaringen van onze Kroon Kozijn klanten in kaart te brengen werken wij samen met Klantenvertellen.nl.

Als u lang plezier wilt hebben van uw hang- en sluitwerk is goed onderhoud een vereiste.

Hoe vaak u uw hang- en sluitwerk moet controleren en onderhouden is afhankelijk van waar uw woning zich bevindt. Lees hier hoe u uw hang- en sluitwerk in goede conditie houdt.