Kunststof kozijnen en het Klimaatakkoord

Van het aardgas af

Eén van de doelen die de overheid stelt in het Klimaatakkoord is dat alle woningen in 2050 van het aardgas af zijn. De belangrijkste reden voor deze maatregel is klimaatverandering tegengaan. Daarnaast wil de regering stoppen met de aardgaswinning in Groningen.

Momenteel gebruikt ongeveer 95% van alle woningen aardgas voor verwarming, warm water en koken. Dit betekent dus dat we onze huizen op een andere manier moeten gaan verwarmen, bijvoorbeeld met elektriciteit of warmte van een lagere temperatuur. Dat kan alleen op een efficiënte manier als je huis goed geïsoleerd is.

Hoe duurzaam zijn kunststof kozijnen?

De populariteit van kunststof kozijnen is de afgelopen jaren enorm gestegen. Energiebesparing staat overal hoog op de agenda, en kunststof kozijnen hebben uitstekende isolerende eigenschappen. Het uiterlijk van kunststof kozijnen is de laatste jaren sterk verbeterd, kunststof kozijnen zijn mooier geworden en vaak nauwelijks meer te onderscheiden van houten kozijnen. Maar hoe duurzaam zijn kunststof kozijnen nou eigenlijk?

Besparen met kunststof kozijnen

Zijn uw kozijnen aan vervanging toe? Kies dan voor onze isolerende kunststof kozijnen met isolerende beglazing.

Veel mensen die zich in kunststof kozijnen gaan verdiepen, schrikken in eerste instantie van de investering die kunststof kozijnen met zich meebrengen. Toch is dat niet helemaal terecht. Wist u namelijk dat kunststof kozijnen een relatief korte terugverdientijd hebben, en de investering dus meer dan waard zijn?

Ons unieke raam- en deurbeslag

De deuren en kozijnen van Kroon Kozijn zijn standaard voorzien van het sterkst mogelijke veiligheidsbeslag dat voldoet aan de strengste eisen van het PolitieKeurmerk Veilig Wonen.
U kunt uw huis dus altijd met een gerust hart achterlaten!

Wij plaatsen standaard automaat sloten met kerntrekbeveiliging in onze deuren. En ons verdekte beslag is naast veilig ook mooi om te zien!

Condensvorming op glas.

Condensvorming ontstaat wanneer het aanwezige vocht in de lucht zich condenseert op een oppervlak dat kouder is dan de omgevingstemperatuur. Condensvorming is geen fout van een product, maar een natuurkundig verschijnsel van het condenseren van waterdamp uit de lucht. Condensvorming op glas komt in sommige situaties voor. Afhankelijk van waar de condensvorming optreedt, kan er naast het belemmeren van het zicht ook schade aan de beglazing en het kozijn ontstaan.

De energiebespaarlening

Wilt u in uw huis of appartement maatregelen nemen voor energiebesparing, bijvoordeeld het plaatsen van HR++beglazing? Maar heeft u daar niet direct de financiële middelen voor? Misschien kunt u dan gebruik maken van de Energiebespaarlening.

Als u gebruik wilt maken van de Energiebespaarlening, moet u HR++ glas voldoen aan een aantal eisen. Meer weten?

Klantenvertellen

Kroon Kozijn luistert graag naar de mening van haar klanten. Zo kunnen wij ons constant verbeteren en er voor zorgen dat elke klant een tevreden klant is!

Om de ervaringen van onze Kroon Kozijn klanten in kaart te brengen werken wij samen met Klantenvertellen.nl.

Onderhoud hang- en sluitwerk

Als u lang plezier wilt hebben van uw hang- en sluitwerk is goed onderhoud een vereiste.

Hoe vaak u uw hang- en sluitwerk moet controleren en onderhouden is afhankelijk van waar uw woning zich bevindt. Lees hier hoe u uw hang- en sluitwerk in goede conditie houdt.