Ons unieke raam- en deurbeslag

De deuren en kozijnen van Kroon Kozijn zijn standaard voorzien van het sterkst mogelijke veiligheidsbeslag dat voldoet aan de strengste eisen van het PolitieKeurmerk Veilig Wonen.
U kunt uw huis dus altijd met een gerust hart achterlaten!

Wij plaatsen standaard automaat sloten met kerntrekbeveiliging in onze deuren. En ons verdekte beslag is naast veilig ook mooi om te zien!

Raambeslag met handige functies

Het raambeslag van Kroon Kozijn is zowel veilig als functioneel. Dat blijkt uit het volgende:

  • U profiteert standaard van foutbedieningsbeveiliging. Daarmee wordt voorkomen dat het raam kan draaien en kiepen tegelijk, waardoor het draaideel geheel loskomt. 
  • Onze ramen hebben een geïntegreerde kierstandhouder. Kierstandhouders zorgen ervoor dat u veilig de deuren of ramen tot een kier kan openen, zonder dat iemand van buitenaf naar binnen kan komen.
  • In onze draaikiepramen is het hang- en sluitwerk in de sponning verwerkt, als het raam gesloten is ziet u geen beslag.
  • Bij alle ramen is ventilatiebeslag een optie. Dit zorgt voor permanente ventilatie en frisse lucht in huis! Bekijk hieronder hoe dit PADK beslag precies werkt!

Extra veilig deurbeslag

Bij ons deurbeslag profiteert u standaard van automaatsloten in combinatie met kerntrekbeveiliging. Als u de deur dichtdoet, maar vergeet deze op slot te draaien, worden altijd twee haken in het staal  geklemd. 

De kerntrekbeveiliging zorgt ervoor dat het slot niet via de cilinder kan worden geforceerd.

Inbrekers maken bij een deur van Kroon Kozijn geen enkele kans!