Kroon Kozijn Breda

Hazon Products uit Breda heeft zich aangesloten bij de succesvolle Kroon Kozijn formule. Bij Kroon Kozijn Breda bent u aan het juiste adres voor de levering en montage van kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien, buiten- en binnen zonwering, terrasoverkappingen, garagedeuren en raamdecoratie. Uiteraard op basis van een vakkundig advies! 

Alle ramen kunnen indien mogelijk worden voorzien van inbraakwerend beslag en we maken inbraakwerende deuren, zodat u met een gerust hart kunt gaan slapen. Dit geeft een veilig en comfortabel gevoel!

Kroon Kozijn  is inmiddels meer dan 40 jaar een begrip voor wat betreft het leveren en monteren van kunststof kozijnen, dakkapellen, gevelbekleding en zonwering. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten die voldoen aan de strengste eisen. Onze klanten in de regio Breda en omstreken kunnen rekenen op een uitstekende service, ook na oplevering.

Wij werken met een vast team van 10 medewerkers. Tijdens een vrijblijvende kennismaking informeren wij u uitgebreid over de mogelijkheden van kunststof kozijnen. Onze eigen monteurs komen bij u langs en zorgen ervoor dat onze producten perfect worden gemonteerd.

Om de kwaliteit van onze dienstverlening te garanderen, is uw adviseur zelf ook altijd betrokken bij de uitvoering van de werkzaamheden

Waarom kiezen voor Kroon Kozijn kozijnen?

Kroon Kozijn Breda is uw kunststof kozijnen dealer voor Breda en omstreken!


> Vraag een offerte aan
 

Klantenvertellen over Kroon Kozijn

Wat vinden onze klanten van Kroon Kozijn Breda?
Wij vinden de mening van onze klanten heel belangrijk! Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,7! lees hier wat onze klanten over ons zeggen. 

Kroon Kozijn Breda
Spinveld 22a
4815 HS Breda
Tel: 076 2070001