Kunststof Kozijnen Kroon Kozijn Den Bosch

85% van de huizenbezitters kiest tegenwoordig voor kunststof kozijnen. Niet verwonderlijk gezien de vele voordelen. Het materiaal wordt bovendien veelal geproduceerd uit gerecycled materiaal in tegenstelling tot houten kozijnen waarvoor het tropische regenwoud wordt opgeofferd.

Nieuw én exclusief bij Kroon Kozijn: de naadloze lasverbinding!

Deze revolutionaire techniek maakt onze kunststof kozijnen niet alleen sterker, maar ook veel mooier. Door de komst van de meest geavanceerde machines ter wereld naar onze eigen fabriek in Nederland is het voor ons vanaf nu mogelijk kunststof kozijnen te maken met een naadloze lasverbinding.

Kunststof kozijnen in 4 designs

Onze hoogwaardige kunststof kozijnen zijn er in 4 designs, van klassiek tot modern:

 

Het Accent kozijn  Het vlakke kozijn 
Accent Vlak

 

Het Modern kozijn  Het Nordic kozijn 
Modern Nordic

Voordelen van de Kunststof kozijnen van Kroon Kozijn Den Bosch

Er is veel veranderd sinds de Romeinen aan het begin van onze jaartelling voor het eerst vensterglas toepasten. In de 15e eeuw werd voor het eerst het raamkozijn geïntroduceerd. Vroeger gemaakt van hout, sinds de vorige eeuw ook in aluminium verkrijgbaar. Toch bleken beide materialen niet ideaal vanwege het benodigde onderhoud. Met de komst van kunststof kozijnen kunt u profiteren van vele voordelen:

  • Onderhoudsvrij: nooit meer schilderen
  • Langere levensduur
  • Waardeverhoging van uw woning
  • Kostenbesparing door betere isolatie
  • Verhoogde veiligheid door Politiekeurmerk
  • Reductie van omgevingsgeluid

Kunststof kozijnen zijn er in vele soorten, kleuren en maten. Kroon Kozijn den Bosch is de specialist in kunststof kozijnen bij u in de regio.

Afhankelijk van uw persoonlijke situatie informeren onze adviseurs u vrijblijvend over de mogelijkheden. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Wilt u meer weten over onze kozijnen of heeft u nog vragen?  Lees hier meer over onze kunststof kozijnen of vraag hier geheel vrijblijvend meer informatie aan. 

Kroon Kozijn Den Bosch
U kunt terecht in de showroom van Kroon Kozijn Eindhoven
5222 BN Den Bosch
Tel: 040 2028840

subsidie energiebesparing eigen huis

Subsidie isolatie

Er is weer subsidie beschikbaar voor het isoleren van je eigen huis: de Subsidieregeling energiebesparing eigen huis (SEEH).  

> Lees hier meer