Kunststof kozijnen Kroon Kozijn Dijkman Oldemarkt

Nooit meer schilderen, lage energiekosten en comfortabel wonen, wie wil dat nou niet? Met onze kunststof kozijnen bereikt u dit allemaal!

Nieuw én exclusief bij Kroon Kozijn: de naadloze lasverbinding!

Deze revolutionaire techniek maakt onze kunststof kozijnen niet alleen sterker, maar ook veel mooier. Door de komst van de meest geavanceerde machines ter wereld naar onze eigen fabriek in Nederland is het voor ons vanaf nu mogelijk kunststof kozijnen te maken met een naadloze lasverbinding.

Kunststof kozijnen in 4 designs

Onze hoogwaardige kunststof kozijnen zijn er in 4 designs, van klassiek tot modern:

 

Het Accent kozijn  Het vlakke kozijn 
Accent Vlak

 

Het Modern kozijn  Het Nordic kozijn 
Modern Nordic

Eén keer per jaar schoonmaken is voldoende om er vervolgens dagelijks plezier en gemak van te hebben. Vervolgens kunt u er met het politiekeurmerkbeslag in inbraakwerende sloten veilig bij zitten. Het geheel gaat minstens twee generaties mee dus voorlopig heeft u er geen omkijken meer naar.

Daarnaast zijn onze kozijnen zijn niet alleen verkrijgbaar in een standaard uitvoering, maar u kunt ze ook in een speciale uitvoering met houtnerf krijgen. Op deze manier lijkt het net of u houten kozijnen heeft, terwijl u in feite profiteert van de voordelen van kunststof kozijnen!

Wilt u meer weten over onze kozijnen of heeft u nog vragen?  Lees hier meer over onze kunststof kozijnen of vraag hier geheel vrijblijvend meer informatie aan.