Kroon Kozijn Dijkman

Kroon Kozijn Dijkman

Kroon Kozijn Dijkman is al meer dan 20 jaar het adres in uw regio voor uw kunststof kozijnen. Als een van de eerste Kroon Kozijn dealers heeft Anco Dijkman vele jaren ervaring met als resultaat de oplevering van veel prachtige projecten in Friesland, Flevoland en Overijssel.

Wij plaatsen kunststof kozijnen in Steenwijkerland, maar ook in Heerenveen, Meppel, Emmeloord, Joure, Lemmer en alle dorpen en plaatsen daartussenin. Met een eigen ervaren montageteam, waarmee wij al meer dan 15 jaar mee werken, worden alle klussen perfect opgeleverd.

Wij geven altijd eerlijk en degelijk advies voor uw kozijnrenovatie. De enige manier om tevreden klanten te hebben is goed werk leveren, altijd afspraken nakomen en ook jaren na de oplevering er te zijn voor garantie.

Op deze manier zijn wij al vele jaren succesvol en hebben wij al veel tevreden klanten mogen opleveren.

Kroon Kozijn Dijkman maakt uw ramen in kunststof exact op maat. In de uitvoering en kleur die u wenst. Aan de hand van tekeningen of een opname ter plaatse kan een vrijblijvende offerte gemaakt worden. Bij een opdracht wordt alles nog een keer doorgesproken en ingemeten. Montage geschiedt door ervaren deskundige monteurs. De kozijnen worden gefabriceerd en gemonteerd volgens het SKG keurmerk.

Waarom kiezen voor Kroon Kozijn kozijnen?

 


> Vraag een offerte aan
 

Klantenvertellen over Kroon Kozijn

Wat vinden onze klanten van Kroon Kozijn Dijkman?
Wij vinden de mening van onze klanten heel belangrijk! Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,7! Lees hier wat onze klanten over ons zeggen.

 

Kroon Kozijn Dijkman
Eekstraat 15
8375 HN Oldemarkt
Tel: 0561 452550