Kunststof Kozijnen Kroon Kozijn Doetinchem

Kroon Kozijn Doetinchem produceert, levert en monteert uw kozijnen in kunststof exact op maat, in de uitvoering en kleur die u wenst. Wij leveren in de hele regio Twente.

Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of aanpassing van bestaande bouw, Kroon Kozijn Doetinchem adviseert en monteert die kozijnen die passen bij uw woning en uw individuele woonwensen.

Nieuw én exclusief bij Kroon Kozijn: de naadloze lasverbinding!

Deze revolutionaire techniek maakt onze kunststof kozijnen niet alleen sterker, maar ook veel mooier. Door de komst van de meest geavanceerde machines ter wereld naar onze eigen fabriek in Nederland is het voor ons vanaf nu mogelijk kunststof kozijnen te maken met een naadloze lasverbinding.

Kunststof kozijnen in 4 designs

Onze hoogwaardige kunststof kozijnen zijn er in 4 designs, van klassiek tot modern:

 

Het Accent kozijn  Het vlakke kozijn 
Accent Vlak

 

Het Modern kozijn  Het Nordic kozijn 
Modern Nordic

Kunststof kozijnen van Kroon Kozijn Doetinchem hebben vele pluspunten:

  • Kunststof kozijnen met de uitstraling van hout: onze kozijnen zijn niet alleen verkrijgbaar in een standaard uitvoering, maar u kunt ze ook in een speciale uitvoering met houtnerf krijgen. Op deze manier lijkt het net of u houten kozijnen heeft, terwijl u in feite profiteert van de voordelen van kunststof kozijnen.
  • Kunststof kozijnen vereisen maar weinig onderhoud. U hoeft nooit meer te schilderen. De kozijnen af en toe afnemen met een vochtige doek volstaat.
  • Daarnaast zijn kunststof kozijnen sterk isolerend. Door het plaatsen van kunststof kozijnen zal uw energierekening naar beneden gaan.
  • Onze kunststof kozijnen zijn sterk inbraakwerend, u kunt uw huis met een gerust hart achterlaten en rustig gaan slapen.
  • Kunststof kozijnen zijn duurzaam. Wij geven dan ook 15 jaar garantie op onze kunststof kozijnen.
  • In kunststof kunt u kiezen uit twee basis kozijnvormen. De ene is het fraaie vlakke profiel, uitermate geschikt voor nieuwbouw en moderne woonstijlen. Daarnaast is er het verdiept liggende klassieke kozijn. Dit is meer geschikt voor traditionele woningen. Beide systemen zijn technisch gezien gelijkwaardig. De Kroon Kozijn dealer geeft u graag advies.

Wilt u meer weten over onze producten of heeft u nog vragen? Lees hier meer over de kunststof kozijnen van Kroon Kozijn of vraag hier meer informatie aan.

Plan een persoonlijke afspraak

Het werken op afspraak is de Kroon Kozijn dealers de afgelopen twee jaar goed bevallen. De showrooms van de meeste Kroon Kozijn dealers zijn daarom geopend op afspraak.

Wanneer u een persoonlijke afspraak maakt, garanderen wij dat wij alle tijd voor u hebben.

U bent van harte welkom!


Plan hier uw afspraak

Kroon Kozijn Doetinchem
Havenstraat 51
7005 AG Doetinchem
Tel: 0314 204741