Overige producten Kroon Kozijn Dordrecht

Een dakkapel van Kroon Kozijn Dordrecht

Hebt u meer leefruimte nodig? Kroon Kozijn Dordrecht verzorgt niet alleen de plaatsing van dakkapel of aanbouw, ook de constructie en binnenafwerking is bij ons in ervaren handen. Alle materialen die wij gebruiken (waaronder Trespa en Keralite) staan bekend om de lange levensduur en zijn verkrijgbaar in vele kleuren.

Heeft u speciale wensen? Vrijwel alles is mogelijk!

Gevelbekleding 

Kunststof materialen lenen zich uitstekend om op grotere oppervlakten te gebruiken. Voor moderne toepassingen en een meer klassiekere uitstraling. Een goed voorbeeld hiervan is de gevelbekleding. Kom voor een persoonlijk advies naar de showroom van Kroon Kozijn Dordrecht

Screens en rolluiken

Kroon Kozijn Dordrecht levert naast het Kroon Kozijn assortiment ook nog screens en rolluiken. Screens zijn zeer effectief als zonwering. Screens houden niet alleen het zonlicht tegen, maar ook de warmte buiten. Ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren en uitvoeringen. Kom langs in onze showroom voor meer informatie. 

Rolluiken winnen snel terrein. Een rolluik biedt inbraakpreventie, warmtewering en geluidsisolatie. Rolluiken van Kroon Kozijn Dordrecht weren de zon zeer effectief en verduisteren perfect, bovendien zijn rolluiken oersterk, onderhoudsvriendelijk en worden exact voor u op maat gemaakt.

Wilt u meer weten over onze producten of heeft u nog vragen? Klik dan hier voor het aanvragen van meer informatie.

 

Plan een persoonlijke afspraak

Het werken op afspraak is de Kroon Kozijn dealers de afgelopen twee jaar goed bevallen. De showrooms van de meeste Kroon Kozijn dealers zijn daarom geopend op afspraak.

Wanneer u een persoonlijke afspraak maakt, garanderen wij dat wij alle tijd voor u hebben.

U bent van harte welkom!


Plan hier uw afspraak

Kroon Kozijn Dordrecht
Toermalijnring 1320
3316 LC Dordrecht
Tel: 078 6226340