Deuren en schuifpuien Heemskerk

Voordeuren

U vindt bij Kroon Kozijn vele honderden voordeuren met nog eens vele mogelijkheden. Beglazing, deurgrepen, brievenbussen, scharnieren en andere accessoires - stel simpelweg de voor u perfecte voordeur samen!

De basis bestaat uit twee varianten:

Het uitgangspunt voor het deurenprogramma van Kroon Kozijn Heemskerk is: uitnodigend, sympathiek, passend bij verschillende woonstijlen en eigentijds zonder toe te geven aan snel vergankelijke modetrends. De entree van uw woning is een zeer belangrijk onderdeel van uw woning. Kroon Kozijn Heemskerk geeft u graag advies over de vele mogelijkheden die Kroon Kozijn u kan bieden op het gebied van voordeuren. In onze showroom presenteren wij u met trots de uitgebreide collectie deuren. Met ambachtelijk vakmanschap en grote zorg vervaardigen wij een deur compleet naar uw wens.

Elke deur is uitgebreid getest op inbraakwerendheid en isolatiewaardes. Hiervoor is Kroon Kozijn een samenwerking aangegaan met de exclusieve voordeurpanelen fabrikant OBUK uit Duitsland. Deze hechte samenwerking heeft geleid tot een prachtige en kwalitatief hoogwaardige collectie deuren.

Profiteer nu van onze Voordeur Actie: Een grote keus aan topmodellen tegen een topprijs!  Modern en tijdloos design door u zelf gekozen! Uw deur wordt met de hand gemaakt, met precies de kleur, greep en glastypes zoals u het wilt. Zo krijgt u precies de deur zoals u hem wilt! Lees alles over deze actiemodellen in onze Voordeuren Actie Brochure!

Achterdeuren en tuindeuren

Ook in tuindeuren en achterdeuren heeft Kroon Kozijn heemskerk een zeer uitgebreid assortiment.

Met openslaande tuindeuren (ook wel stolpdeuren genoemd) creëert u een prachtige doorgang naar uw tuin. Tuindeuren zijn twee deuren die naar binnen of buiten open slaan. Tuindeuren hebben een authentiekere uitstraling dan schuifpuien.

Ook voor uw achterdeur is het van groot belang dat deze aan alle veiligheidseisen voldoet. En ook voor de achterdeur geldt natuurlijk dat hij moet passen bij de uitstraling van uw woning. Ook hier zijn daarom ook weer vele opties mogelijk.

Schuifpuien

Een schuifdeur of schuifpui wordt steeds populairder in het hedendaagse interieur. Kroon Kozijn heeft een eenvoudig schuifmechanisme ontwikkeld dat niet alleen makkelijk te bedienen is, maar dat ook van uitstekende kwaliteit is en bijzonder veilig. 

Wilt u meer weten over onze deuren of heeft u nog vragen?  Lees hier meer over onze deuren en schuifpuien of vraag hier geheel vrijblijvend meer informatie aan.