Kunststof Kozijnen Kroon Kozijn Heemskerk

85% van de huizenbezitters kiest tegenwoordig voor kunststof kozijnen. Niet verwonderlijk gezien de vele voordelen. Het materiaal wordt bovendien veelal geproduceerd uit gerecycled materiaal in tegenstelling tot houten kozijnen waarvoor het tropische regenwoud wordt opgeofferd.

Nieuw én exclusief bij Kroon Kozijn: de naadloze lasverbinding!

Deze revolutionaire techniek maakt onze kunststof kozijnen niet alleen sterker, maar ook veel mooier. Door de komst van de meest geavanceerde machines ter wereld naar onze eigen fabriek in Nederland is het voor ons vanaf nu mogelijk kunststof kozijnen te maken met een naadloze lasverbinding.

Kunststof kozijnen in 4 designs

Onze hoogwaardige kunststof kozijnen zijn er in 4 designs, van klassiek tot modern:

 

Het Accent kozijn  Het vlakke kozijn 
Accent Vlak

 

Het Modern kozijn  Het Nordic kozijn 
Modern Nordic

Voordelen van de Kunststof kozijnen van Kroon Kozijn Heemskerk

Er is veel veranderd sinds de Romeinen aan het begin van onze jaartelling voor het eerst vensterglas toepasten. In de 15e eeuw werd voor het eerst het raamkozijn geïntroduceerd. Vroeger gemaakt van hout, sinds de vorige eeuw ook in aluminium verkrijgbaar. Toch bleken beide materialen niet ideaal vanwege het benodigde onderhoud. Met de komst van kunststof kozijnen kunt u profiteren van vele voordelen:

  • Kunststof kozijnen met de uitstraling van hout: onze kozijnen zijn niet alleen verkrijgbaar in een standaard uitvoering, maar u kunt ze ook in een speciale uitvoering met houtnerf krijgen. Op deze manier lijkt het net of u houten kozijnen heeft, terwijl u in feite profiteert van de voordelen van kunststof kozijnen.
  • Kunststof kozijnen vereisen maar weinig onderhoud. U hoeft nooit meer te schilderen. De kozijnen af en toe afnemen met een vochtige doek volstaat.
  • Daarnaast zijn kunststof kozijnen sterk isolerend. Door het plaatsen van kunststof kozijnen zal uw energierekening naar beneden gaan.
  • Onze kunststof kozijnen zijn sterk inbraakwerend, u kunt uw huis met een gerust hart achterlaten en rustig gaan slapen.
  • Kunststof kozijnen zijn duurzaam. Wij geven dan ook 15 jaar garantie op onze kunststof kozijnen.

Kroon Kozijn Heemskerk is de specialist in kunststof kozijnen bij u in de regio.

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,0!
Wij vinden de mening van onze klanten heel belangrijk! Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,0! lees hier wat onze klanten over ons zeggen. 

KKHeemskerk