Deuren en schuifpuien Nijmegen

Voordeuren

De entree van uw woning: "de binnenkomer" bepaalt uw stijl.
Kroon Kozijn Nijmegen presenteert met trots een uitgelezen deuren collectie. Met ambachtelijk vakmanschap wordt met grote zorg uw deurvulling vervaardigd. De modellen variëren van klassiek tot een moderne stijl.

U vindt bij Kroon Kozijn Nijmegen vele honderden voordeuren met nog eens vele mogelijkheden. Beglazing, deurgrepen, brievenbussen, scharnieren en andere accessoires - stel simpelweg de voor u perfecte voordeur samen!

De basis bestaat uit twee varianten:

De entree zegt iets over uw persoonlijkheid, een deurvulling binnen de architectuur is hierin bepalend. Daarom is het belangrijk de volgende zaken in ogenschouw te nemen voor de overstap naar een nieuwe kwaliteitsdeur.

  • Volg de lijnen van uw huis
  • Vormen rondom uw gevel zijn aanknopingspunten
  • Houdt rekening met de maten en indelingen van uw voordeur
  • Houdt rekening met de kleuren op gevels, ramen en/of luiken.
  • Exclusief en persoonlijk!

Of het nu gaat om een klassieke -, een traditionele - of moderne vorm met of zonder roestvrij staal (RVS), bij uw Kroon Kozijn dealer bent u aan het goede adres. Uiteraard geeft Kroon Kozijn Nijmegen deskundig advies omtrent de diverse mogelijkheden van uw voor- en/of achterdeur.

Profiteer nu van onze Voordeur Actie: Een grote keus aan topmodellen tegen een topprijs!  Modern en tijdloos design door u zelf gekozen! Uw deur wordt met de hand gemaakt, met precies de kleur, greep en glastypes zoals u het wilt. Zo krijgt u precies de deur zoals u hem wilt! Lees alles over deze actiemodellen in onze Voordeuren Actie Brochure!

Schuifpuien

Met een schuifpui van Kroon Kozijn lopen binnen en buiten in elkaar over en geniet u nog meer van uw tuin of balkon.

Een (hef)schuifpui van Kroon Kozijn Nijmegen
Kwaliteit voor langdurig schuifplezier is ons sleutelwoord! Een schuifpui van Kroon Kozijn Nijmegen draagt aanmerkelijk bij tot een verhoging van het wooncomfort. Of het nu gaat om een kunststof, aluminium of houten schuifpui, bij Kroon Kozijn kiest u altijd voor kwaliteit, duurzaamheid en comfort.

Met een schuifpui maakt u als het ware uw woonruimte groter. Het grote glazen oppervlakte verkleint als het ware de overgang naar 'buiten' en vergroot optisch de woonkamer. Bovendien geniet u extra van een schuifpui als het zonnetje schijnt. U schuift de pui open en u zit meteen buiten! Uiteraard kunnen schuifpuien geleverd worden met het politiekeurmerk, dit geeft een veilig en comfortabel gevoel.

Lees hier meer over onze schuifpuien.

Achterdeuren en tuindeuren

Ook in tuindeuren en achterdeuren heeft Kroon Kozijn Nijmegen een zeer uitgebreid assortiment.

Met openslaande tuindeuren (ook wel stolpdeuren genoemd) creëert u een prachtige doorgang naar uw tuin. Tuindeuren zijn twee deuren die naar binnen of buiten open slaan. Tuindeuren hebben een authentiekere uitstraling dan schuifpuien.

Ook voor uw achterdeur is het van groot belang dat deze aan alle veiligheidseisen voldoet. En ook voor de achterdeur geldt natuurlijk dat hij moet passen bij de uitstraling van uw woning. Ook hier zijn daarom ook weer vele opties mogelijk.

Wilt u meer weten over onze deuren of heeft u nog vragen? Lees hier meer over onze deuren en schuifpuien of vraag hier geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Plan een persoonlijke afspraak

Het werken op afspraak is de Kroon Kozijn dealers de afgelopen twee jaar goed bevallen. De showrooms van de meeste Kroon Kozijn dealers zijn daarom geopend op afspraak.

Wanneer u een persoonlijke afspraak maakt, garanderen wij dat wij alle tijd voor u hebben.

U bent van harte welkom!


Plan hier uw afspraak

Kroon Kozijn Nijmegen
Kerkenbos 1111 (naast de Basic Fit)
6546 BC Nijmegen
Tel: 024 2120925