Kunststof Kozijnen Kroon Kozijn Nijmegen

Kroon Kozijn Nijmegen heeft de perfecte oplossing voor het vervangen van de bestaande kozijnen. De ramen kunnen zowel draaien als kiepen. Heerlijk om na een warme dag de ramen op de kiepstand te zetten om de eerste warmte te laten verdwijnen. En met een bijgeleverde hor voorkomt u ook nog dat ongewenste insecten naar binnen komen. Met het accent profiel van Kroon Kozijn verkrijgt het huis de uitstraling van hout met het onderhoudsarme gemak van kunststof. Zo bespaart u op jaarbasis veel kosten aan schilderwerk en onderhoud. Door de optimale isolatie bespaart u naast op het onderhoud ook op de energierekening. Kortom, een waardevolle investering in uw woning!

Kozijnen zijn maatwerk tot in detail. Na een deskundig advies zullen de kozijnen vakkundig worden ingemeten, om tot een perfect resultaat te komen.

Kortom, bij Kroon Kozijn Nijmegen bent u aan het juiste adres voor een goed en vrijblijvend advies. Tevens kunt u verzekerd zijn van een deskundige en professionele montage.

Nieuw én exclusief bij Kroon Kozijn: de naadloze lasverbinding!

Deze revolutionaire techniek maakt onze kunststof kozijnen niet alleen sterker, maar ook veel mooier. Door de komst van de meest geavanceerde machines ter wereld naar onze eigen fabriek in Nederland is het voor ons vanaf nu mogelijk kunststof kozijnen te maken met een naadloze lasverbinding.

Kunststof kozijnen in 4 designs

Onze hoogwaardige kunststof kozijnen zijn er in 4 designs, van klassiek tot modern:

 

Het Accent kozijn  Het vlakke kozijn 
Accent Vlak

 

Het Modern kozijn  Het Nordic kozijn 
Modern Nordic

Kleuren

Kleuren zijn een belangrijk onderdeel van het aanzicht van de woning. Het zijn de combinaties van kleuren die de woning het karakter geven dat bij u past. Kroon Kozijn Nijmegen levert na uitgebreide voorlichting iedere gewenste kleur op het profiel. Met de kleur wordt een houtnerfstructuur aangebracht zodat uw kunststof kozijn nauwelijks nog te onderscheiden is van een houten kozijn.

Nog even kort de voordelen van onze kunststof kozijnen:

  • Kunststof kozijnen met de uitstraling van hout: onze kozijnen zijn niet alleen verkrijgbaar in een standaard uitvoering, maar u kunt ze ook in een speciale uitvoering met houtnerf krijgen. Op deze manier lijkt het net of u houten kozijnen heeft, terwijl u in feite profiteert van de voordelen van kunststof kozijnen.
  • Kunststof kozijnen vereisen maar weinig onderhoud. U hoeft nooit meer te schilderen. De kozijnen af en toe afnemen met een vochtige doek volstaat.
  • Daarnaast zijn kunststof kozijnen sterk isolerend. Door het plaatsen van kunststof kozijnen zal uw energierekening naar beneden gaan.
  • Onze kunststof kozijnen zijn sterk inbraakwerend, u kunt uw huis met een gerust hart achterlaten en rustig gaan slapen.
  • Kunststof kozijnen zijn duurzaam. Wij geven dan ook 15 jaar garantie op onze kunststof kozijnen.

Wilt u meer weten over onze kozijnen of heeft u nog vragen? Lees hier meer over onze kunststof kozijnen of vraag hier geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Plan een persoonlijke afspraak

Het werken op afspraak is de Kroon Kozijn dealers de afgelopen twee jaar goed bevallen. De showrooms van de meeste Kroon Kozijn dealers zijn daarom geopend op afspraak.

Wanneer u een persoonlijke afspraak maakt, garanderen wij dat wij alle tijd voor u hebben.

U bent van harte welkom!


Plan hier uw afspraak

Kroon Kozijn Nijmegen
Kerkenbos 1111 (naast de Basic Fit)
6546 BC Nijmegen
Tel: 024 2120925