Kunststof Kozijnen Kroon Kozijn Purmerend

De kunststof kozijnen van Kroon Kozijn Purmerend passen in elk woningtype. Of het nu gaat om een nieuwe of oude woning, een bestaande woning of nieuwbouw, voor elk woningtype heeft Kroon Kozijn Purmerend het juiste kunststof kozijn in huis.

Nieuw én exclusief bij Kroon Kozijn: de naadloze lasverbinding!

Deze revolutionaire techniek maakt onze kunststof kozijnen niet alleen sterker, maar ook veel mooier. Door de komst van de meest geavanceerde machines ter wereld naar onze eigen fabriek in Nederland is het voor ons vanaf nu mogelijk kunststof kozijnen te maken met een naadloze lasverbinding.

Kunststof kozijnen in 4 designs

Onze hoogwaardige kunststof kozijnen zijn er in 4 designs, van klassiek tot modern:

 

Het Accent kozijn  Het vlakke kozijn 
Accent Vlak

 

Het Modern kozijn  Het Nordic kozijn 
Modern Nordic

Bij Kroon Kozijn Purmerend heeft u een ruime keuze aan kleuren! Kies uit strak wit, warm crème, donker eiken, spargroen, mahonie hout, blank eiken en nog veel meer.

Kroon Kozijnen zijn in verschillende modellen verkrijgbaar. Een groot voordeel van kunststof kozijnen is namelijk dat de ramen op allerlei draaimanieren te produceren zijn.

Vraag uw dealer naar de mogelijkheden, en profiteer van de vele voordelen van onze kunststof kozijnen:

  • Kunststof kozijnen met de uitstraling van hout: onze kozijnen zijn niet alleen verkrijgbaar in een standaard uitvoering, maar u kunt ze ook in een speciale uitvoering met houtnerf krijgen. Op deze manier lijkt het net of u houten kozijnen heeft, terwijl u in feite profiteert van de voordelen van kunststof kozijnen.
  • Kunststof kozijnen vereisen maar weinig onderhoud. U hoeft nooit meer te schilderen. De kozijnen af en toe afnemen met een vochtige doek volstaat.
  • Daarnaast zijn kunststof kozijnen sterk isolerend. Door het plaatsen van kunststof kozijnen zal uw energierekening naar beneden gaan.
  • Onze kunststof kozijnen zijn sterk inbraakwerend, u kunt uw huis met een gerust hart achterlaten en rustig gaan slapen.
  • Kunststof kozijnen zijn duurzaam. Wij geven dan ook 15 jaar garantie op onze kunststof kozijnen.

Wilt u meer weten over onze kozijnen of heeft u nog vragen? Lees hier meer over onze kunststof kozijnen of vraag hier geheel vrijblijvend meer informatie aan.

 

Plan een persoonlijke afspraak

Kroon Kozijn hanteert een aangepast showroombeleid conform de richtlijnen van het RIVM.

Wanneer u een persoonlijke afspraak maakt, garanderen wij dat u alleen in de showroom bent.

U bent van harte welkom!


Plan hier uw afspraak

Kroon Kozijn Purmerend
Einsteinstraat 81-83
1446 VE Purmerend
Tel: 0299-476865