Kunststof Kozijnen Kroon Kozijn Purmerend

De kunststof kozijnen van Kroon Kozijn Purmerend passen in elk woningtype. Of het nu gaat om een nieuwe of oude woning, een bestaande woning of nieuwbouw, voor elk woningtype heeft Kroon Kozijn Purmerend het juiste kunststof kozijn in huis.

Zowel in kunststof als in aluminium kunt u kiezen uit twee basis kozijnvormen. De ene is het fraaie vlakke profiel, uitermate geschikt voor nieuwbouw en moderne woonstijlen. Daarnaast is er het verdiept liggende klassieke kozijn. Dit is meer geschikt voor traditionele woningen

Bij Kroon Kozijn Purmerend heeft u een ruime keuze aan kleuren! Kies uit strak wit, warm crème, donker eiken, spargroen, mahonie hout, blank eiken en nog veel meer.

Kroon Kozijnen zijn in verschillende modellen verkrijgbaar. Een groot voordeel van kunststof kozijnen is namelijk dat de ramen op allerlei draaimanieren te produceren zijn.

Vraag uw dealer naar de mogelijkheden, en profiteer van de vele voordelen van onze kunststof kozijnen:

  • Kunststof kozijnen met de uitstraling van hout: onze kozijnen zijn niet alleen verkrijgbaar in een standaard uitvoering, maar u kunt ze ook in een speciale uitvoering met houtnerf krijgen. Op deze manier lijkt het net of u houten kozijnen heeft, terwijl u in feite profiteert van de voordelen van kunststof kozijnen.

  • Kunststof kozijnen vereisen maar weinig onderhoud. U hoeft nooit meer te schilderen. De kozijnen af en toe afnemen met een vochtige doek volstaat.

  • Daarnaast zijn kunststof kozijnen sterk isolerend. Door het plaatsen van kunststof kozijnen zal uw energierekening naar beneden gaan.

  • Onze kunststof kozijnen zijn sterk inbraakwerend, u kunt uw huis met een gerust hart achterlaten en rustig gaan slapen.

  • Kunststof kozijnen zijn duurzaam. Wij geven dan ook 15 jaar garantie op onze kunststof kozijnen.

  • In kunststof kunt u kiezen uit twee basis kozijnvormen. De ene is het fraaie vlakke profiel, uitermate geschikt voor nieuwbouw en moderne woonstijlen. Daarnaast is er het verdiept liggende klassieke kozijn. Dit is meer geschikt voor traditionele woningen. Beide systemen zijn technisch gezien gelijkwaardig. De Kroon Kozijn dealer geeft u graag advies.

Wilt u meer weten over onze kozijnen of heeft u nog vragen? Lees hier meer over onze kunststof kozijnen of vraag hier geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Nieuw bij Kroon Kozijn: Het NORDIC® kozijn!

NORDIC® is de laatste innovatie op het gebied van isolatie en techniek in kunststof kozijnen. Een uniek kozijnsysteem dat alléén bij Kroon Kozijn verkrijgbaar is. De hoogste isolatiewaarde en de nieuwste techniek in één kozijn. Lees hier alles over dit revolutionaire kozijn.