Deuren en schuifpuien Didam

De entree van uw woning: "de binnenkomer" bepaalt uw stijl.

U vindt bij Kroon Kozijn vele honderden voordeuren met nog eens vele mogelijkheden. Beglazing, deurgrepen, brievenbussen, scharnieren en andere accessoires - stel simpelweg de voor u perfecte voordeur samen!

De basis bestaat uit twee varianten:

De entree zegt iets over uw persoonlijkheid, een deurvulling binnen de architectuur is hierin bepalend. Daarom is het belangrijk de volgende zaken in ogenschouw te nemen voor de overstap naar een nieuwe kwaliteitsdeur.

  • Volg de lijnen van uw huis
  • Vormen rondom uw gevel zijn aanknopingspunten
  • Houdt rekening met de maten en indelingen van uw voordeur
  • Houdt rekening met de kleuren op gevels, ramen en/of luiken.

Exclusief en persoonlijk!

Of het nu gaat om een klassieke -, een traditionele - of moderne vorm met of zonder roestvrij staal (RVS), bij uw Kroon Kozijn dealer bent u aan het goede adres. Uiteraard geeft Kroon Kozijn Visser Didam deskundig advies omtrent de diverse mogelijkheden van uw voor- en/of achterdeur.

Profiteer nu van onze Voordeur Actie: Een grote keus aan topmodellen tegen een topprijs!  Modern en tijdloos design door u zelf gekozen! Uw deur wordt met de hand gemaakt, met precies de kleur, greep en glastypes zoals u het wilt. Zo krijgt u precies de deur zoals u hem wilt! Lees alles over deze actiemodellen in onze Voordeuren Actie Brochure!

Uiteraard kunnen de deuren geleverd worden met het politiekeurmerk, dit geeft een veilig en comfortabel gevoel.

Achterdeuren en tuindeuren

Ook in tuindeuren en achterdeuren heeft Kroon Kozijn Visser een zeer uitgebreid assortiment.

Met openslaande tuindeuren (ook wel stolpdeuren genoemd) creëert u een prachtige doorgang naar uw tuin. Tuindeuren zijn twee deuren die naar binnen of buiten open slaan. Tuindeuren hebben een authentiekere uitstraling dan schuifpuien.

Ook voor uw achterdeur is het van groot belang dat deze aan alle veiligheidseisen voldoet. En ook voor de achterdeur geldt natuurlijk dat hij moet passen bij de uitstraling van uw woning. Ook hier zijn daarom ook weer vele opties mogelijk.

Een (hef)schuifpui van Kroon Kozijn Visser

Kwaliteit voor langdurig schuifplezier is ons sleutelwoord!

Een schuifpui van Kroon Kozijn Visser Didam draagt aanmerkelijk bij tot een verhoging van het wooncomfort. Of het nu gaat om een kunststof, aluminium of houten schuifpui, bij Kroon Kozijn kiest u altijd voor kwaliteit, duurzaamheid en comfort.

Met een schuifpui maakt u als het ware uw woonruimte groter. Het grote glazen oppervlakte verkleint als het ware de overgang naar 'buiten' en vergroot optisch de woonkamer. Bovendien geniet u extra van een schuifpui als het zonnetje schijnt. U schuift de pui open en u zit meteen buiten! Uiteraard kunnen schuifpuien geleverd worden met het politiekeurmerk, dit geeft een veilig en comfortabel gevoel. Lees hier meer over onze schuifpuien.

 

Plan een persoonlijke afspraak

Kroon Kozijn hanteert een aangepast showroombeleid conform de richtlijnen van het RIVM.

Wanneer u een persoonlijke afspraak maakt, garanderen wij dat u alleen in de showroom bent.

U bent van harte welkom!


Plan hier uw afspraak

Kroon Kozijn Visser
Aalsbergen 5
6942 SE Didam
Tel: 0316 22 73 27