Kunststof Kozijnen Kroon Kozijn Visser Didam

Kroon Kozijn Visser Didam heeft de perfecte oplossing voor het vervangen van de bestaande kozijnen. De ramen kunnen zowel draaien als kiepen. Heerlijk om na een warme dag de ramen op de kiepstand te zetten om de eerste warmte te laten verdwijnen. En met een bijgeleverde hor voorkomt u ook nog dat ongewenste insecten naar binnen komen.

Nieuw én exclusief bij Kroon Kozijn: de naadloze lasverbinding!

Deze revolutionaire techniek maakt onze kunststof kozijnen niet alleen sterker, maar ook veel mooier. Door de komst van de meest geavanceerde machines ter wereld naar onze eigen fabriek in Nederland is het voor ons vanaf nu mogelijk kunststof kozijnen te maken met een naadloze lasverbinding.

Kunststof kozijnen in 4 designs

Onze hoogwaardige kunststof kozijnen zijn er in 4 designs, van klassiek tot modern:

 

Het Accent kozijn  Het vlakke kozijn 
Accent Vlak

 

Het Modern kozijn  Het Nordic kozijn 
Modern Nordic

Kozijnen zijn maatwerk tot in detail. Na een deskundig advies zullen de kunststof kozijnen vakkundig worden ingemeten, om tot een perfect resultaat te komen.

De voordelen van kunststof kozijnen

De kunststof kozijnen van Kroon Kozijn  hebben vele pluspunten:

  • Kunststof kozijnen met de uitstraling van hout: onze kozijnen zijn niet alleen verkrijgbaar in een standaard uitvoering, maar u kunt ze ook in een speciale uitvoering met houtnerf krijgen. Op deze manier lijkt het net of u houten kozijnen heeft, terwijl u in feite profiteert van de voordelen van kunststof kozijnen.
  • Kunststof kozijnen vereisen maar weinig onderhoud. U hoeft nooit meer te schilderen. De kozijnen af en toe afnemen met een vochtige doek volstaat.
  • Daarnaast zijn kunststof kozijnen sterk isolerend. Door het plaatsen van kunststof kozijnen zal uw energierekening naar beneden gaan.
  • Onze kunststof kozijnen zijn sterk inbraakwerend, u kunt uw huis met een gerust hart achterlaten en rustig gaan slapen.
  • Kunststof kozijnen zijn duurzaam. Wij geven dan ook 15 jaar garantie op onze kunststof kozijnen.

Kleuren

Kleuren zijn een belangrijk onderdeel van het aanzicht van de woning. Het zijn de combinaties van kleuren die de woning het karakter geven dat bij u past.

Kroon Kozijn Visser Didam levert na uitgebreide voorlichting iedere gewenste kleur op het profiel. Met de kleur wordt een houtnerfstructuur aangebracht zodat uw kunststof kozijn nauwelijks nog te onderscheiden is van een houten kozijn.

Kortom, bij Kroon Kozijn Visser in Didam bent u aan het juiste adres voor een goed en vrijblijvend advies. Tevens kunt u verzekerd zijn van een deskundige en professionele montage.

Meer weten? Kom langs in onze showroom of vraag hier meer informatie aan.

Plan een persoonlijke afspraak

Kroon Kozijn hanteert een aangepast showroombeleid conform de richtlijnen van het RIVM.

Wanneer u een persoonlijke afspraak maakt, garanderen wij dat u alleen in de showroom bent.

U bent van harte welkom!


Plan hier uw afspraak

Kroon Kozijn Visser
Aalsbergen 5
6942 SE Didam
Tel: 0316 22 73 27