Overige producten Kroon Kozijn Visser Didam

Naast kozijnen en deuren leveren de Kroon Kozijn dealers een ruim assortiment aan ander producten:

Dakkapellen

De dakkapel van Kroon Kozijn Visser Didam, de ideale ruimte winner! Dakkapellen zijn echte ruimtewinners. De bergkast op zolder verandert al snel in een gezellige kamer als er een dakkapel wordt geplaatst. De kosten hiervan zijn aanzienlijk lager dan bijvoorbeeld de kosten die het optrekken van een gevel met zich mee brengt.

De door Kroon Kozijn Visser Didam geleverde en geplaatste kunststof dakkapel gaat een leven lang mee, en u hebt er geen omkijken meer naar. De dakkapel is zowel in strakke als in traditionele vorm leverbaar!

Keralit of Polyester

Door te kiezen voor keralit of het materiaal polyester, heeft u de komende 20 jaar geen omkijken naar de dakkapel, die meestal van buiten lastig te bereiken is! Onze dakkapellen zijn onderhoudsarm en in vele kleuren leverbaar, zelfs met een zichtbare houtnerfstructuur, waardoor ze nauwelijks te onderscheiden zijn van een traditionele houten dakkapel!

Rolluiken

De voorbouw rolluiken van Kroon Kozijn Visser verbeteren op een functionele en esthetische wijze uw wooncomfort. De uitermate hoge isolatiewaarde van deze elementen zorgen dat u minder energie verbruikt. Daarnaast hebben onze rolluiken een geluidsisolerende en inbraakwerende werking. 
Meer informatie >>

Gevelbekleding

Met stijlvolle gevelbekleding van Kroon Kozijn Visser maakt u uw woning helemaal af. Kroon Kozijn heeft een ruim assortiment aan gevelpanelen en schroten. De kunststof panelen zijn in verschillende kleuren te verkrijgen, met daarnaast de keuze uit verschillende profielen. 
Meer informatie >>

De kleuren van Kroon Kozijn

Bij Kroon Kozijn Visser kunt u kiezen uit een zeer groot kleurenassortiment. Zo kunt u precies de kleur kiezen die goed bij uw huis en smaak past. De Kozijnen van Kroon Kozijn worden voorzien van een speciale UV bestendige en antistatische structuurlaag. Deze laag kan zowel in houtnerfstructuur als glad worden aangebracht, en ook in vele houtsoortkleuren. 
Meer informatie >>

Horren en raamdecoratie

Ook leveren de Kroon Kozijn dealers op verzoek horren op maat en raamdecoratie specifiek voor kunststof kozijnen.

Kortom, bij Kroon Kozijn Visser Didam bent u aan het juiste adres voor een goed en vrijblijvend advies. Tevens kunt u verzekerd zijn van een deskundige en professionele montage.

Plan een persoonlijke afspraak

Kroon Kozijn hanteert een aangepast showroombeleid conform de richtlijnen van het RIVM.

Wanneer u een persoonlijke afspraak maakt, garanderen wij dat u alleen in de showroom bent.

U bent van harte welkom!


Plan hier uw afspraak

Kroon Kozijn Visser
Aalsbergen 5
6942 SE Didam
Tel: 0316 22 73 27