Deuren en schuifpuien Zeeland

Voordeuren

U vindt bij Kroon Kozijn vele honderden voordeuren met nog eens vele mogelijkheden. Beglazing, deurgrepen, brievenbussen, scharnieren en andere accessoires - stel simpelweg de voor u perfecte voordeur samen!

De basis bestaat uit twee varianten:

Over smaak valt niet te twisten. Iedereen wil zijn of haar woning een eigen gezicht geven. En een voordeur is wel het meest in het oog springende detail van een woning: u geeft er echt een visite kaartje mee af! Kroon Kozijn HGZ biedt daarom de keuze uit tal van verschillende modellen, het aanbod gaat van modern tot klassiek in aluminium, Kunststof of hout, en laat tevens de ruimte voor individuele oplossingen.

Kwaliteit in aluminium, hout en Kunststof
De deuren van Kroon Kozijn HGZ worden geproduceerd volgens een zeer moderne methode met een onvoorstelbare precisie. Dat moet ook, want een deur heeft nogal wat te verduren. Of u een eigen woning bouwt of een bestaande woning gaat renoveren bij de deuren van Kroon Kozijn Vlissingen vindt u de oplossing. Er worden geen concessies gedaan, kwaliteit en veiligheid staan nummer één!

Uw Kroon Kozijn dealer is een specialist die in nauw contact staat met de fabriek, regelmatig opleidingen geniet en derhalve u van alle details op de hoogte kan brengen, zowel technisch als esthetisch. Zo zijn er deurconstructies mogelijk met links en rechts een zijdeel, smalle en extra brede deuren, kortom iedere woning vraagt om een eigen oplossing!

Profiteer nu van onze Voordeur Actie: Een grote keus aan topmodellen tegen een topprijs!  Modern en tijdloos design door u zelf gekozen! Uw deur wordt met de hand gemaakt, met precies de kleur, greep en glastypes zoals u het wilt. Zo krijgt u precies de deur zoals u hem wilt! Lees alles over deze actiemodellen in onze Voordeuren Actie Brochure!

Welke garantie biedt Kroon Kozijn HGZ u?
De producten van Kroon Kozijn HGZ zijn geproduceerd op basis van KOMO-Keur, het Politiekeurmerk Veilig Wonen en tevens is het productie bedrijf lid van de vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie en SKG.

Veilig, onderhoudsarm en hoge isolatiewaarde.
Alle deuren van Kroon Kozijn HGZ zijn uiterst veilig en dragen het Politiekeurmerk Veilig Wonen!

Achterdeuren en tuindeuren

Ook in tuindeuren en achterdeuren heeft Kroon Kozijn HGZ een zeer uitgebreid assortiment.

Met openslaande tuindeuren (ook wel stolpdeuren genoemd) creëert u een prachtige doorgang naar uw tuin. Tuindeuren zijn twee deuren die naar binnen of buiten open slaan. Tuindeuren hebben een authentiekere uitstraling dan schuifpuien.

Ook voor uw achterdeur is het van groot belang dat deze aan alle veiligheidseisen voldoet. En ook voor de achterdeur geldt natuurlijk dat hij moet passen bij de uitstraling van uw woning. Ook hier zijn daarom ook weer vele opties mogelijk.

Schuifpuien

Met een schuifpui van Kroon Kozijn lopen binnen en buiten in elkaar over en geniet u nog meer van uw tuin of balkon. 

Een schuifdeur of schuifpui wordt steeds populairder in het hedendaagse interieur. Kroon Kozijn heeft een eenvoudig schuifmechanisme ontwikkeld dat niet alleen makkelijk te bedienen is, maar dat ook van uitstekende kwaliteit is en bijzonder veilig. Lees hier meer over onze schuifpuien.

Wilt u meer weten over onze producten of heeft u nog vragen? Kijk hier voor meer informatie over de deuren van Kroon Kozijn, of klik hier voor het aanvragen van meer informatie.

Plan een persoonlijke afspraak

Het werken op afspraak is de Kroon Kozijn dealers de afgelopen twee jaar goed bevallen. De showrooms van de meeste Kroon Kozijn dealers zijn daarom geopend op afspraak.

Wanneer u een persoonlijke afspraak maakt, garanderen wij dat wij alle tijd voor u hebben.

U bent van harte welkom!


Plan hier uw afspraak

Kroon Kozijn HGZ
Van Cittersweg 2D
4341 RC Arnemuiden
Tel: 0118750207