Overige producten Kroon Kozijn HGZ Arnemuiden

Dakkapellen

Mooi van binnen en van buiten. Dat gaat in ieder geval op voor de dakkapellen van Kroon Kozijn HGZ. En wist u dat Uw dakkapel door Kroon Kozijn HGZ in één dag geplaatst wordt?!

Weer en wind
U begrijpt daar waar wind en regen vrij spel hebben moet je van goede huize komen om deze de baas te zijn. Dakkapellen van Kroon Kozijn HGZ zijn gemaakt van vol polyester en derhalve 100% wind- en waterdicht. Prachtige afwerking, zowel binnen als buiten. Verkrijgbaar in diverse kleuren en maten, in moderne en traditionele uitvoeringen. U ziet onze dakkapellen zijn nagenoeg voor ieder huis en voor ieder daksoort toepasbaar.

Een goede investering!
De zolderverdieping die met behulp van een goed ontworpen en gebouwde dakkapel is omgetoverd tot een volwaardige ruimte van het huis mag zonder meer opgeteld worden bij de bruikbare vloeroppervlakte van uw woning en daarom een waardevermeerdering van uw huis en niet op de laatste plaats een enorm gewin als het gaat om het verbeteren van uw wooncomfort!

Waterdicht
Kroon Kozijn Vlissingen heeft gekozen voor een vol polyesterdakkapel met een kunststof kozijn en raamprofiel. De grote voordelen hiervan zijn dat het geheel wind- en waterdicht is, de totale constructie onderhoudsarm, wat ook geldt voor de ramen en kozijnen.

Isolatie
Door het gebruik van deze materialen hebben wij een zeer hoge isolatiewaarde weten te bereiken. De naar binnen draaiende draai/kiepramen zijn van binnenuit te reinigen en voorzien van het modernste Politiekeurmerk Veilig Wonen hang- en sluitwerk.

Esthetisch
U kunt kiezen tussen een esthetisch traditionele nabootsing met mooi overstek en verdiept liggende kozijnen, of een fraaie moderne uitvoering met glad boeideel en vlakliggende kozijnen, of een combinatie hiervan, kortom u mag het zeggen en wij laten het zien!

Uw voordelen op een rij:

  • Vol polyester
  • Hoge isolatiewaarde
  • Diverse kleuren
  • "taylor made"
  • In één dag te plaatsen
  • Vakkundige vakmensen
  • 10 jaar garantie
  • Bouwfysisch en statisch berekend!

Rolluiken

De voorbouw rolluiken van Kroon Kozijn HGZ verbeteren op een functionele en esthetische wijze uw wooncomfort. De uitermate hoge isolatiewaarde van deze elementen zorgen dat u minder energie verbruikt. Daarnaast hebben onze rolluiken een geluidsisolerende en inbraakwerende werking. 
Meer informatie >>

Gevelbekleding

Met stijlvolle gevelbekleding van Kroon Kozijn HGZ maakt u uw woning helemaal af. Kroon Kozijn heeft een ruim assortiment aan gevelpanelen en schroten. De kunststof panelen zijn in verschillende kleuren te verkrijgen, met daarnaast de keuze uit verschillende profielen. 
Meer informatie >>

De kleuren van Kroon Kozijn

Bij Kroon Kozijn HGZ kunt u kiezen uit een zeer groot kleurenassortiment. Zo kunt u precies de kleur kiezen die goed bij uw huis en smaak past. De Kozijnen van Kroon Kozijn worden voorzien van een speciale UV bestendige en antistatische structuurlaag. Deze laag kan zowel in houtnerfstructuur als glad worden aangebracht, en ook in vele houtsoortkleuren. 
Meer informatie >>

Horren en raamdecoratie

Ook leveren de Kroon Kozijn dealers op verzoek horren op maat en raamdecoratie specifiek voor kunststof kozijnen.

Plan een persoonlijke afspraak

Het werken op afspraak is de Kroon Kozijn dealers de afgelopen twee jaar goed bevallen. De showrooms van de meeste Kroon Kozijn dealers zijn daarom geopend op afspraak.

Wanneer u een persoonlijke afspraak maakt, garanderen wij dat wij alle tijd voor u hebben.

U bent van harte welkom!


Plan hier uw afspraak

Kroon Kozijn HGZ
Van Cittersweg 2D
4341 RC Arnemuiden
Tel: 0118750207