Duurzaam de winter door
Profiteer tijdelijk van gratis HR++ glas bij uw kunststof kozijnen en houd uw warmte in huis tijdens de winter.
Gratis duurzaamheidsscan

Plan een afspraak, de koffie staat klaar!

Afspraak maken

Kroon Kozijn Friesland

Kroon Kozijn Friesland is hét adres voor een complete en duurzame woning renovatie! Wij maken super snel een gespecificeerde maatwerk offerte! Voor alle kozijnen, (garage)deuren, schuifpuien, gevels en de goten bent u hier op het juiste adres! Eén adres/aanspreekpunt met ruime bouwkundige ervaring voor alle werkzaamheden buitenom uw huis, kantoor of bedrijfspand! Maar ook voor het vervangen van enkele kozijnen kunt u gewoon bij ons terecht. Ook voor VVE’s (van appartementen ed.) hebben wij speciale maatwerk oplossingen.

Bij Kroon Kozijn Friesland kunt u altijd terecht voor vrijblijvend en deskundig advies. Heeft u specifieke wensen, vragen en/of eisen? Daag ons uit en wij maken er een mooie aanbieding van. Alle Kroon Kozijn producten worden speciaal voor u op maat gemaakt. Standaard hebben wij verdekt (onzichtbaar) beslag, maar ook kunt u bij ons terecht voor speciaal inbraakwerend ventilatiebeslag. U kunt bij ons kiezen uit optimaal isolerende beglazing systemen van HR++ tot triple HR+++, privacy beglazing, en van glas in lood tot en met moderne Inblindz tussen het glas. Naast alle bovengenoemde zaken maken wij uw project graag af met de juiste buitenzonwering en/of binnen (verduisterende) raamdecoratie. Kroon Kozijn Friesland onderscheidt zich door gebruik van kunststof stel-montagekozijnen, meervoudige kozijnafdichtingen, kant en klare binnenafwerkingen, ruime bouwkundige ervaring (voor wijzigen van gevels), oplossingen voor lateien of draagconstructies en of isolatie oplossingen!

Na het verstrekken van de opdracht kom ik altijd persoonlijk de kozijnen inmeten en bekijken of de juiste keuzes zijn gemaakt.

Als de kozijnen zijn geproduceerd in onze fabriek in Didam en op voorraad staan dan maken we een montageafspraak, zodat ons eigen montageteams de kozijnen kunnen monteren. U kunt rekenen op hoogwaardige producten, maatwerk, vakmanschap, goed geoutilleerde en vertrouwde montageteams, uitstekende service en nazorg!

Image

Hallo, ik ben Meinte Buwalda van Kroon Kozijn Friesland! 

Wij hebben ruim 40 jaar bouwkundige ervaring. U bent van harte welkom in onze showroom (300 m2) voor kozijnen, deuren, schuifpuien, gevels en goten. Ook voor buitenzonwering en raamdecoratie bent u welkom bij dé specialist van Friesland!

Wy prate ek frysk!

Kroon Kozijn
ZW-Friesland
Van Osingaweg 72
8744 EX Schettens
0517 531596

Informatie­aanvraag

Invalid Input

Invalid Input

Afspraak maken