Deuren en schuifpuien Friesland

Voordeuren

U vindt bij Kroon Kozijn Friesland vele honderden voordeuren met nog eens vele mogelijkheden. Beglazing, deurgrepen, brievenbussen, scharnieren en andere accessoires - stel simpelweg de voor u perfecte voordeur samen!

De basis bestaat uit twee varianten:

In uw eigen huis wilt u zich natuurlijk veilig voelen. De kwaliteit van uw voordeuren en de juiste wijze van monteren speelt een belangrijke rol bij dit gevoel van veiligheid. Al onze voordeuren worden voorzien van een lage instapdorpel en automaatsloten. U heeft de keuze uit meer dan 400 prachtige sierpanelen, maar u kunt ook uw eigen deurpaneel samenstellen. Elke deur is uitgebreid getest op inbraakwerendheid en isolatiewaardes. Hiervoor is Kroon Kozijn een samenwerking aangegaan met de exclusieve voordeurpanelen fabrikant OBUK uit Duitsland. Deze hechte samenwerking heeft geleid tot een prachtige en kwalitatief hoogwaardige collectie deuren.

Profiteer nu van onze Voordeur Actie: Een grote keus aan topmodellen tegen een topprijs!  Modern en tijdloos design door u zelf gekozen! Uw deur wordt met de hand gemaakt, met precies de kleur, greep en glastypes zoals u het wilt. Zo krijgt u precies de deur zoals u hem wilt! Lees alles over deze actiemodellen in onze Voordeuren Actie Brochure!

Achterdeuren en tuindeuren

Ook in tuindeuren en achterdeuren heeft Kroon Kozijn ZW Friesland een zeer uitgebreid assortiment.

Met openslaande tuindeuren (ook wel stolpdeuren genoemd) creëert u een prachtige doorgang naar uw tuin. Tuindeuren zijn twee deuren die naar binnen of buiten open slaan. Tuindeuren hebben een authentiekere uitstraling dan schuifpuien.

Ook voor uw achterdeur is het van groot belang dat deze aan alle veiligheidseisen voldoet. En ook voor de achterdeur geldt natuurlijk dat hij moet passen bij de uitstraling van uw woning. Ook hier zijn daarom ook weer vele opties mogelijk.

Schuifpuien

Met een schuifpui van Kroon Kozijn lopen binnen en buiten in elkaar over en geniet u nog meer van uw tuin of balkon. 

Een schuifdeur of schuifpui wordt steeds populairder in het hedendaagse interieur. Kroon Kozijn heeft een eenvoudig schuifmechanisme ontwikkeld dat niet alleen makkelijk te bedienen is, maar dat ook van uitstekende kwaliteit is en bijzonder veilig.  Lees hier meer over onze schuifpuien.

Wilt u meer weten over onze producten of heeft u nog vragen? Kijk hier voor meer informatie over de deuren van Kroon Kozijn, of klik hier voor het aanvragen van meer informatie.

Plan een persoonlijke afspraak

Het werken op afspraak is de Kroon Kozijn dealers de afgelopen twee jaar goed bevallen. De showrooms van de meeste Kroon Kozijn dealers zijn daarom geopend op afspraak.

Wanneer u een persoonlijke afspraak maakt, garanderen wij dat wij alle tijd voor u hebben.

U bent van harte welkom!


Plan hier uw afspraak

Kroon Kozijn ZW-Friesland
Van Osingaweg 72
8744 EX Schettens
Tel: 0517 531596