Kunststof Kozijnen Kroon Kozijn Friesland

Kroon Kozijn  Friesland monteert uw kozijnen in kunststof, aluminium en hout exact op maat, in die uitvoering en die kleur die u wenst. Wij leveren in de hele regio Zuidwest Friesland, van Schettens tot Makkum, van Franeker tot Workum en van Bolsward tot Sneek. 

Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of aanpassing van bestaande bouw, Kroon Kozijn ZuidWest Friesland adviseert en monteert die kozijnen die passen bij uw woning en uw individuele woonwensen. 

Nieuw én exclusief bij Kroon Kozijn: de naadloze lasverbinding!

Deze revolutionaire techniek maakt onze kunststof kozijnen niet alleen sterker, maar ook veel mooier. Door de komst van de meest geavanceerde machines ter wereld naar onze eigen fabriek in Nederland is het voor ons vanaf nu mogelijk kunststof kozijnen te maken met een naadloze lasverbinding.

Kunststof kozijnen in 4 designs

Onze hoogwaardige kunststof kozijnen zijn er in 4 designs, van klassiek tot modern:

 

Het Accent kozijn  Het vlakke kozijn 
Accent Vlak

 

Het Modern kozijn  Het Nordic kozijn 
Modern Nordic

De voordelen van kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen van Kroon Kozijn hebben vele pluspunten:

  • Kunststof kozijnen met de uitstraling van hout: onze kozijnen zijn niet alleen verkrijgbaar in een standaard uitvoering, maar u kunt ze ook in een speciale uitvoering met houtnerf krijgen. Op deze manier lijkt het net of u houten kozijnen heeft, terwijl u in feite profiteert van de voordelen van kunststof kozijnen.

  • Kunststof kozijnen vereisen maar weinig onderhoud. U hoeft nooit meer te schilderen. De kozijnen af en toe afnemen met een vochtige doek volstaat.

  • Daarnaast zijn kunststof kozijnen sterk isolerend. Door het plaatsen van kunststof kozijnen zal uw energierekening naar beneden gaan.

  • Onze kunststof kozijnen zijn sterk inbraakwerend, u kunt uw huis met een gerust hart achterlaten en rustig gaan slapen.

  • Kunststof kozijnen zijn duurzaam. Wij geven dan ook 15 jaar garantie op onze kunststof kozijnen.

Meer weten? Kom langs in onze showroom vraag hier meer informatie aan.

Kroon Kozijn Friesland is uw dealer voor de regio Schettens, Workum, Franeker, Harlingen, Workum, Bolsward, Sneek, Leeuwarden, Grou, Wommels, Makkum, Koudum, Balk, Bakhuizen, Stavoren en Hindeloopen

Plan een persoonlijke afspraak

Het werken op afspraak is de Kroon Kozijn dealers de afgelopen twee jaar goed bevallen. De showrooms van de meeste Kroon Kozijn dealers zijn daarom geopend op afspraak.

Wanneer u een persoonlijke afspraak maakt, garanderen wij dat wij alle tijd voor u hebben.

U bent van harte welkom!


Plan hier uw afspraak

Kroon Kozijn ZW-Friesland
Van Osingaweg 72
8744 EX Schettens
Tel: 0517 531596