Kroon Kozijn Friesland

Kroon Kozijn ZW Friesland

Kroon Kozijn Friesland ontwerpt, levert en monteert in de gehele provincie Fryslân prachtige kunststof oplossingen voor particuliere woningen en bedrijfsgebouwen.

Ons motto: tijd om te genieten……………nooit meer schilderen!

Wie is Kroon Kozijn Friesland ?

Meinte Buwalda, eigenaar van Kroon Kozijn Friesland, was tot 2009 actief als aannemer 3e generatie van het aloude familiebedrijf Bouwbedrijf Buwalda te Schettens (sinds1937). hij is bouwkundige en heeft al 10-tallen jaren (bouw)ervaring, maar z’n passie voor kunststof kozijnen en onderhoudsarme bouwmaterialen is nooit verloren gegaan!

Meinte Buwalda is sinds 2009 exclusief dealer van Kroon Kozijn en is dé kunststofspecialist uit Schettens. Passie voor het vak, de bevlogenheid en het creëren van prachtige oplossingen en de waardering van tevreden klanten maken ons onderscheidend!

Tijd voor de klant!

Kroon Kozijn Friesland is een klein bedrijf met korte lijnen en aandacht voor de klant. Wij kunnen gebruik maken van de grote professionele organisatie Kroon kozijn met een eigen kunststof kozijnen fabriek in Didam! Onder het genot van een bakje koffie inventariseren wij de wensen van de klant en geven wij een deskundig en geheel vrijblijvend advies ! Dit kan in de showroom maar ook bij u thuis. Voor mensen zonder of met beperkt vervoer hebben wij een haal en breng service!

Waar zit Kroon kozijn ZW Friesland?

U vindt ons In Schettens, een klein terp dorpje met ca. 250 inwoners aan de A7 nabij Bolsward. Hier wonen en werken de Buwalda’s al honderden jaren. Gemakkelijk te vinden op ca. 500 meter van de A7.

Elke dag weer de beste willen zijn!

  • Elke klant proberen wij maximaal te informeren/adviseren in onze eigen showroom.
  • Elke klant krijgt een gespecificeerde offerte voorstel.
  • Wij werken alleen met de beste kunststof producten.
  • Het vervoer, de opslag, en het transport naar de klant wordt met zorg uitgevoerd.
  • De montage wordt door eigen montage specialisten gedaan en zijn perfect geoutilleerd.
  • Er wordt veel aandacht besteed aan de vele afvalstromen en recycling.
  • Garantie en nazorg staan hoog in het vaandel.

Uniek bedrijf

Kroon Kozijn ZW Friesland is een kunststofspecialist met aantoonbare bouwkundige ervaring die voor alle onderdelen van uw woning een passende (kunststof) onderhoudsarme oplossing heeft. Naast kunst kunststof en aluminium kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien leveren wij ook veel andere producten.

Kijk voor meer nieuws en voorbeelden van onze projecten op de Facebookpagina van Kunststof Kozijnen Friesland! of bezoek onze website: www.buwalda.nl

Waarom kiezen voor Kroon Kozijn kozijnen?

 

> Vraag een offerte aan
 

Wat vinden onze klanten van Kroon Kozijn ZW-Friesland?

Klantenvertellen over Kroon Kozijn

Wij vinden de mening van onze klanten heel belangrijk! Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,9! lees hier wat onze klanten over ons zeggen. 

Plan een persoonlijke afspraak

Het werken op afspraak is de Kroon Kozijn dealers de afgelopen twee jaar goed bevallen. De showrooms van de meeste Kroon Kozijn dealers zijn daarom geopend op afspraak.

Wanneer u een persoonlijke afspraak maakt, garanderen wij dat wij alle tijd voor u hebben.

U bent van harte welkom!


Plan hier uw afspraak

Kroon Kozijn ZW-Friesland
Van Osingaweg 72
8744 EX Schettens
Tel: 0517 531596