Overige producten Kroon Kozijn Zwolle

Naast kozijnen, deuren en dakkapellen levert Kroon Kozijn Zwolle een ruim assortiment aan ander producten:

Terrasoverkappingen

Of u nu uw tuinseizoen wilt verlengen of gewoon bij een bui buiten wilt blijven zitten, terrasoverkappingen of terrasdaken zijn er in veel verschillende soorten en maten. Een overkapping van glas verlengt uw tuinseizoen met maanden en beschermt uw terras bij regen en sneeuw. Een terrasoverkapping met een dak van zonweringdoek biedt een flexibele oplossing die u beschermt tegen de zon en de regen, maar met 1 druk op de knop ook in zijn cassette kan worden opgeborgen.

Een terrasoverkapping is een uitbreiding op uw tuingenot. Door de ruime keuze vindt u altijd de beste oplossing voor uw wensen en situatie. Natuurlijk helpen we u graag bij uw keuze met een passend advies. Wij leveren altijd maatwerk en kiezen bewust voor topmerken.

Zonwering

Buiten genieten willen we bijna allemaal. Maar soms is de zon toch net even teveel van het goede. Met de juiste buitenzonwering houdt u controle op het zonlicht. Kroon Kozijn Zwolle heeft een ruim aanbod zonweringsproducten voor binnen én buiten. Om de juiste keuze te kunnen maken, helpen we u graag met informatie en advies.

Buitenzonwering is een verzamelnaam voor een breed programma aan producten die allen de zon weren, maar ook allemaal hun aanvullende eigenschappen hebben. Wilt u op uw terras ook uit de zon zitten dan is een terrasscherm daarvoor geschikt terwijl voor een raam dat aan een tuin grenst andere producten te koop zijn. U kunt bij ons onder andere terecht voor:

  • Serrezonwering
  • Pergola zonwering
  • Rolluiken
  • Zijwandschermen
  • Uitvalschermen
  • Terraszonwering
  • Screens
  • Buitenzonwering voor dakramen
  • Buitenjaloezieën

Garagedeuren

Voor elke garage bestaat een perfecte deur. Bij ons vindt u deze in verschillende stijlen: van strak en modern tot landelijk. Zo draagt uw garagedeur bij aan de uitstraling van uw woning. Zowel bij nieuwbouw als bij renovatie plaatsen wij uw garagedeur vakkundig.

We leveren een ruime assortiment garagedeuren, zowel handmatig als elektrisch bediend. In onze showroom kunt u een aantal voorbeelden uit ons assortiment garagedeuren bekijken. U bent van harte welkom voor een vrijblijvende offerte!  

Rolluiken

De voorbouw rolluiken van Kroon Kozijn Zwolle verbeteren op een functionele en esthetische wijze uw wooncomfort. De uitermate hoge isolatiewaarde van deze elementen zorgen dat u minder energie verbruikt. Daarnaast hebben onze rolluiken een geluidsisolerende en inbraakwerende werking. 
Meer informatie >>

Gevelbekleding

Met stijlvolle gevelbekleding van Kroon Kozijn Zwolle maakt u uw woning helemaal af. Kroon Kozijn heeft een ruim assortiment aan gevelpanelen en schroten. De kunststof panelen zijn in verschillende kleuren te verkrijgen, met daarnaast de keuze uit verschillende profielen. 
Meer informatie >>

De kleuren van Kroon Kozijn

Bij Kroon Kozijn Zwolle kunt u kiezen uit een zeer groot kleurenassortiment. Zo kunt u precies de kleur kiezen die goed bij uw huis en smaak past. De Kozijnen van Kroon Kozijn worden voorzien van een speciale UV bestendige en antistatische structuurlaag. Deze laag kan zowel in houtnerfstructuur als glad worden aangebracht, en ook in vele houtsoortkleuren. 
Meer informatie >>

Horren en raamdecoratie

Ook leveren de Kroon Kozijn dealers op verzoek horren op maat en raamdecoratie specifiek voor kunststof kozijnen.

Kroon Kozijn Zwolle adviseert, levert, monteert en verleent service aan bovenstaande producten. Meer weten? Vraag hiernaast informatie aan of kom langs in onze showroom in Zwolle.

Kroon Kozijn Zwolle
U kunt terecht in de showroom van Kroon Kozijn Raalte
8013 NC Zwolle
Tel: 0572 362935