Dealer worden?

Dealer worden?

KROON KOZIJN partners kiezen voor rendement:
Kroon Kozijn is een formule waarin alle facetten om succesvol zaken te doen aanwezig zijn. De kennis, het netwerk, de middelen en de bereidheid om te delen om te slagen in de markt. Zakendoen met Kroon Kozijn kan op twee manieren: een bestaande gevestigde onderneming kan met ons in gesprek komen om dealer te worden, of een beginnend ondernemer kan dealer worden en van A tot Z worden bijgestaan om de markt te veroveren!

Samen met Kroon Kozijn zorgt u voor een hoog rendement uit uw geselecteerde verzorgingsgebied. Kroon Kozijn biedt een perfecte levering, en een zeer goed product, waardoor u probleemloos kunt verkopen en monteren. Desgewenst kunt u zelfs de montage en de technische afhandeling uit handen geven en laten verzorgen door Kroon Kozijn! Afhankelijk van de kennis en de middelen van de dealer kan Kroon Kozijn u aanvullen waar nodig.

Daarnaast staat Kroon Kozijn u op allerlei andere manieren bij, zowel op marketing als op commercieel gebied, om uw werkgebied op zodanige wijze te bewerken, dat u een optimaal rendement haalt uit uw verzorgingsgebied!

Dat de Kroon Kozijn formule werkt, bewijzen onze gemotiveerde partners zelf. Bedrijven zoals het uwe. Bedrijven en ondernemers met visie, die hun positie onderbouwen en versterken met een nieuwe, veelbelovende activiteit. Zij ondersteunen het Kroon Kozijn concept met veel succes. En de Kroon Kozijn formule ondersteunt hen!

Met KROON KOZIJN sluit u een 'perfect sluitend' dealercontract:
Vanaf de start van Kroon Kozijn Nederland heeft een ding altijd voorop gestaan: het opbouwen van een sterke, krachtige organisatie waaruit alle partijen hun voordeel kunnen behalen. Een duidelijk collectief doel, dat we samen bereiken. Elke Kroon Kozijn vestiging is onderdeel van deze doelstelling, samen een goed rendement en een optimale omzet behalen!

Exclusief verzorgingsgebied:
Kroon Kozijn hecht veel waarde aan een goede relatie met haar afnemers. Logisch dat wij onze dealers ook exclusiviteit bieden ten aanzien van hun verzorgingsgebied. Kroon Kozijn Nederland zal binnen dit verzorgingsgebied geen verkoop toestaan aan anderen. Anderzijds verplicht de dealer zich binnen het door hem toegewezen verzorgingsgebied het Kroon Kozijn programma uit te dragen. Met natuurlijk alle daartoe door Kroon Kozijn Nederland beschikbaar gestelde hulpmiddelen, maar ook eigen initiatief.

De markt ligt voor u open:
Momenteel werkt Kroon Kozijn samen met een groot aantal dealers die een groot deel van de Nederlandse markt afdekken. Kroon Kozijn zoekt nog dealers in plaatsen waar nu nog geen afnemer gevestigd is. Kroon Kozijn Nederland nodigt 'ondernemende' ondernemers uit die kans te pakken!

Ondersteunende software:
Kroon Kozijn hecht veel waarde aan foutloos en feilloos leveren. Dit heeft Kroon Kozijn simpel gemaakt in een bestelsoftware, waarmee alle afnemers digitaal alle producten kunnen bestellen zonder fouten te maken. Het systeem zorgt er namelijk voor dat alles kloppend moet worden afgeleverd. Fouten worden namelijk door het programma herkend. Daarnaast is het mogelijk om met 1 druk op de knop offertes volgens een vaste overzichtelijke lay-out uit te draaien. Dit scheelt zeer veel tijd en er kan zelfs met de klant samen in een handomdraai een offerte worden opgesteld. Zo maakt u snel correcte offertes en vervolgens bestellingen zonder alles uit te hoeven rekenen, en krijgt u precies op tijd de juiste kozijnen geleverd!

Naast software op het gebied van offertes en bestellingen beschikt Kroon Kozijn ook over administratieve software waarmee u uw financiële zaken en planning altijd goed op orde heeft. Speciale trainingen om goed om te gaan met deze software worden door Kroon Kozijn geregeld. Naast technische kennis is het voor een onderneming van groot belang om inzicht te hebben in de situatie van de eigen onderneming. Onze software biedt inzicht in alle informatie die hiervoor benodigd is zodat u nooit voor verassingen komt te staan en u zorgeloos en efficiënt kunt zakendoen!

Krachtige verkoopondersteuning:
Kroon Kozijn geeft u jaarlijks inzicht in de uitgevoerde activiteiten en de plannen voor het jaar daarop. leder jaar zorgen we voor een spraakmakende collectieve campagne. Daarnaast stellen we samen met u een individueel reclameplan op, gericht op uw regio. Regelmatig ontvangt u bezoek van de verkoopleiding, waarbij adviezen worden gegeven en ervaringen uitgewisseld. Daarnaast verzorgt Kroon Kozijn Nederland de collectieve communicatieve ondersteuning. Kroon Kozijn dealers zijn de autoriteit in de regio door middel van grote advertenties in de Gouden Gids/Telefoongids. Daarnaast worden allerlei landelijke campagnes voor de dealers opgezet. Kroon Kozijn gelooft in regionale promotie, maar deze wordt versterkt door de landelijke ondersteuning. Klanten kopen graag bij gerenommeerde, bekende bedrijven. Kroon Kozijn helpt de klanten en dealers haar keuze makkelijker te maken.

Klanten maakt u in uw showroom:
Uw toekomstige klanten willen zich graag oriënteren. Willen Kroon Kozijn producten en service zien en erover praten. Om het assortiment goed te kunnen presenteren, is een showroom vanzelfsprekend. Natuurlijk helpt Kroon Kozijn u bij de inrichting en indeling van uw showroom. U ontvangt van ons daarvoor een compleet plan. Het inrichten van uw showroom met Kroon Kozijn producten is tevens voor ons zeer belangrijk, daarom komen wij u graag tegemoet door de showroomonderdelen te leveren tegen zeer voordelige voorwaarden.

KROON KOZIJN luistert naar haar klanten:
Die staan immers het dichtst bij de markt. Vandaar dat elk jaar drie keer vergaderingen plaatsvinden om te overleggen, ervaringen uit te delen en natuurlijk luisteren naar de wensen en ideeën. Marktverkenning is een belangrijk element binnen de Kroon Kozijn formule. Voortdurend inspelen op veranderingen houdt ons alert en dynamisch. En vormt de basis voor voortdurende productontwikkeling. Allemaal zaken die we met onze afnemers graag bespreken.

Technische ondersteuning is vanzelfsprekend:
Bij een kwalitatief goed product hoort technische ondersteuning op hetzelfde hoge niveau. Uw medewerkers gaan uitgebreid op training bij onze fabrieken. Daarnaast is er voor technische zaken een vast aanspreekpunt op het hoofdkantoor van Kroon Kozijn. Kroon Kozijn Nederland ondersteunt haar dealers tevens met een breed scala aan servicefaciliteiten. Hierbij valt onder meer te denken aan software ontwikkelingen, nieuwe communicatie middelen en de integratie hiervan.

En er valt natuurlijk nog veel meer te bepraten........
Wij nemen daar graag de tijd voor!

Ons voorstel: NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP. Bel KROON KOZIJN op voor een eerste, oriënterend gesprek. Voor informatie kunt u contact opnemen met Wander Rolsma, hij maakt graag een afspraak met u om om samen de mogelijkheden door te nemen. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 06-26562737.