Voordeuren

U vindt bij Kroon Kozijn vele honderden voordeuren met nog eens vele mogelijkheden. Beglazing, deurgrepen, brievenbussen, scharnieren en andere accessoires - stel simpelweg de voor u perfecte voordeur samen!

De basis bestaat uit twee varianten:

Het uitgangspunt voor het deurenprogramma van Kroon Kozijn is: uitnodigend, sympathiek, passend bij verschillende woonstijlen en eigentijds zonder toe te geven aan snel vergankelijke modetrends. De entree van uw woning is een zeer belangrijk onderdeel van uw woning. Uw Kroon Kozijn dealer geeft u graag advies over de vele mogelijkheden die Kroon Kozijn u kan bieden op het gebied van voordeuren.

In hun showrooms presenteren onze dealers u met trots de uitgebreide collectie kunststof deuren. Met ambachtelijk vakmanschap en grote zorg vervaardigen wij een deur compleet naar uw wens.

Elke deur is uitgebreid getest op inbraakwerendheid en isolatiewaardes. Hiervoor is Kroon Kozijn een samenwerking aangegaan met voordeurpanelen fabrikanten OBUK en Polytec. Deze hechte samenwerking heeft geleid tot een prachtige en kwalitatief hoogwaardige collectie deuren.

Meer weten over onze voordeuren? Download hier onze deurenbrochures of  Klik hier voor meer specificaties.

Uw voordeur tegen een Actieprijs

Nu uw voordeur tegen een actieprijs! Lees hier meer!