Voordeuren

Op maat en volledig af te stemmen op uw persoonlijke smaak

We hebben een uitgebreid assortiment kunststof voordeuren met vele glassoorten, in alle stijlen en met extra opties. De deuren zijn als paneel- of vleugeloverdekkend model verkrijgbaar.

Ook alle deuren worden in onze fabriek op maat afgewerkt, dus het is mogelijk om uw deur tot in het kleinste detail aan te passen aan uw wensen. U kunt dus zelf de kleuren van uw deur bepalen, maar ook het deurbeslag is af te stemmen op uw persoonlijke smaak.

In uw eigen huis wilt u zich natuurlijk veilig voelen. De kwaliteit van de deuren speelt hierbij een belangrijke rol. Onze deuren hebben deurbeslag dat standaard voorzien is van het sterkst mogelijke veiligheidsbeslag dat voldoet aan de hoogste eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Voor extra zekerheid kunt u kiezen voor automaatsloten in combinatie met een kerntrekbeveiliging. Als u de deur dichtdoet worden altijd drie haken in het staal geklemd. Voor extra veiligheid zorgt de kerntrekbeveiliging ervoor dat het slot niet via de cilinder kan worden geforceerd. Zo heeft een inbreker geen enkele kans.

Voor elk huis een passende stijl
Onze voordeuren zijn verkrijgbaar in twee varianten: de Hollandse klassieke voordeurserie die we zelf in onze fabriek produceren, en de massieve kunststof voordeurserie die speciaal voor u wordt samengesteld en door ons wordt afgewerkt.

Hollandse klassieke voordeur
Onze Hollandse klassieke voordeuren zijn in te delen zoals u wilt, met beglazing en panelen in iedere kleur naar wens. 

Massieve paneel voordeur
Naast onze klassieke Hollandse deuren heeft u de keuze uit 500 massieve kunststof voordeuren die als paneel- of als vleugeloverdekkend model verkrijgbaar zijn, zowel klassiek als modern.