Duurzaam de winter door bij Kroon Kozijn!

Gratis HR++ beglazing

Als u nu bij Kroon Kozijn een afspraak maakt in één van onze 25 mooie showrooms in Nederland ontvangt u gratis HR++ glas bij uw kozijnen!

Zorg ervoor dat u de warmte binnen houdt tijdens de winter en profiteer nu van deze actie bij Kroon Kozijn!

Gratis duurzaamheidsscan

Naast de voordelige aanschaf van kunststof kozijnen heeft Kroon Kozijn nog een extra voordeel voor u: bij de aanschaf van kunststof kozijnen ontvangt u een gratis duurzaamheidsscan. U krijgt geheel vrijblijvend een onderzoek naar de staat van uw spouwmuur-, bodem-, vloer- en dakisolatie.

Er komt een specialist bij u thuis die een grondig onderzoek doet naar de huidige staat van uw isolatie en vervolgens ontvangt u een rapport met de mogelijkheden tot verbetering van de isolatie van uw woning.

Bijkomend voordeel kan voor u zijn dat u door de combinatie van meerdere isolerende maatregelen naast de hogere subsidie op de kunststof kozijnen ook gebruik kunt maken van de hogere subsidie voor de andere isolerende maatregelen!

Vraag ernaar bij de Kroon Kozijn vestiging bij u in de buurt en maak gemakkelijk online een afspraak in de showroom!

Kom het bekijken in onze showrooms

Investeer in kunststof kozijnen

Denkt u eens aan alle tijd die en het geld dat u bespaart met de aanschaf van nieuwe kozijnen.

Kunststof kozijnen hoeft u nooit meer te schilderen en u bespaart tevens fors op uw energierekening.

Belangrijker nog, u bent verzekerd van vele jaren comfotabel woonplezier!

Kroon Kozijn is al ruim 40 jaar de grootste kunststof kozijnen formule van Nederland!

Image

Meer informatie?

Meer weten over onze kunststof kozijnen of andere producten? Laat hiernaast u gegevens achter, uw Kroon Kozijn dealer neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

Natuurlijk kunt u ook meteen een afspraak plannen in één van onze showrooms. Daar kunt u zich geheel vrijblijvend vakkundig laten adviseren en informeren over onze maatwerkoplossingen. Uiteraard kunt u hier alle producten van Kroon Kozijn ook uitgebreid bekijken. Zoek uw dealer via de button rechtsboven op deze pagina!

Kroon Kozijn … Goed bekeken

Gehoord op:

Image

Informatie­aanvraag

Invalid Input

Invalid Input