Kunststof kozijnen: ook bij hitte een uitstekende keuze!

Als de temperaturen in Nederland oplopen tot tropische waarden is het fijn als het in huis lekker koel blijft. Nu is van kunststof kozijnen bekend dat ze sterk isoleren en in de winter de kou buiten en de warmte binnen houden.

Maar andersom werkt dit natuurlijk ook! In de zomer blijft het met de sterk isolerende kunststof kozijnen van Kroon Kozijn binnen lekker koel. Zeker in combinatie met ons warmte reflecterend (zonwerend) isolatieglas! Dit warmte reflecterend (zonwerend) isolatieglas wordt toegepast in serres, dakkapellen en soms op zuidgevels omdat de woning anders wel heel warm kan worden in de zomer op zonnige dagen.

Dus ook in de zomer zijn de kunststof kozijnen van Kroon Kozijn een uitstekende keus! Daarnaast leveren wij ook raamdecoratie speciaal voor kunststof kozijnen. Deze raamdecoratie heeft een extra isolerende werking die zorgt dat het in de zomer extra koel blijft in uw woning en in de winter juist nog meer de warmte in uw huis houdt. Meer weten? Lees hier meer over onze kunststof kozijnenisolerende beglazing en raamdecoratie, of vraag hier direct informatie aan!