Corona maatregelen Kroon Kozijn

De nieuwe aangescherpte Corona regels hebben ook gevolgen voor de Kroon Kozijn dealers. Lees hieronder hoe wij hier mee omgaan.

Showroombezoek

De showrooms van Kroon Kozijn zijn in principe gesloten, maar onze dienstverlening stopt natuurlijk niet!

Als u een afspraak wil kunt u via ons contactformulier of, indien beschikbaar, de online afspraakmodule uw gegevens achterlaten, de betreffende Kroon Kozijn dealer neemt dan contact met u op. Ook zijn de Kroon Kozijn dealers gewoon telefonisch bereikbaar.

 

>Kies hier uw dealer

Personele bezetting: wie ziek is blijft thuis

Binnen ons bedrijf zijn strikte afspraken gemaakt met al onze medewerkers. Indien zij verschijnselen tonen van griep, verkoudheid of koorts blijven ze thuis. We willen te allen tijde voorkomen dat mensen met ziekteverschijnselen in contact komen met anderen. Gevolgen voor onze planning proberen we zo veel mogelijk te beperken maar zullen we niet geheel kunnen voorkomen. We rekenen hiervoor op uw begrip.

 

Afspraken bij u thuis (inmeten/monteren)

De meeste werkzaamheden kunnen wij uitvoeren zonder persoonlijk contact of met in acht neming van een minimale afstand van 2 meter. Bijvoorbeeld werkzaamheden aan de buitenkant van de woning. Moeten wij toch binnen zijn, dan kan er in onderlinge afstemming voor worden gekozen minimaal 2 meter afstand in acht te nemen.

Regelmatig handen wassen

Zorgvuldig handen wassen is erg belangrijk. Bij binnenkomst en bij vertrek maken onze medewerkers graag van uw faciliteiten gebruik om hun handen te wassen.