De energiebespaarlening

Als particuliere woningeigenaar heeft u de kans om voordelig te investeren in een energiezuinige woning! De Energiebespaarlening is een aantrekkelijke mogelijkheid om energiebesparende investeringen in of aan uw eigen huis te kunnen financieren. Via maandelijkse betalingen van de lening spreidt u de kosten over meerdere jaren. Maar nog belangrijker: misschien gaat u wel direct besparen! Afhankelijk van hoeveel energie u verbruikt, kan die besparing genoeg zijn om de maandelijkse betaling van uw Energiebespaarlening te dekken. Mogelijk kunt u zelfs wat extra besparen. Maak van uw huis een heerlijk comfortabel thuis en investeer slim!

Kies nu voor sterk isolerende kozijnen en deuren!

De materialen hout, aluminium en kunststof zijn geschikte grondstoffen voor kozijnen en deuren. Met de hoge kwaliteitsproducten van Kroon Kozijn is een lange levensduur gegarandeerd! Uw voordelen zijn duidelijk:

  • U bespaart op stookkosten.
  • U krijgt een comfortabeler huis met een gelijkmatige warmte in de vertrekken.

Het Nationaal Warmtefonds

De Energiebespaarlening wordt verstrekt uit het Nationaal Warmtefonds. Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten (SVn) is aangewezen als uitvoeringsorganisatie en bemiddelaar van het Nationaal Warmtefonds. Lees alles over de energiebespaarlening op www.energiebespaarlening.nl