Vacature Applicatiebeheerder

Ben jij handig met software? Heb jij een beetje technisch inzicht? En wil jij uitgebreide kansen om je werk elke dag leuker te maken? Kroon Kozijn biedt je de mogelijkheid!

Wie is Kroon Kozijn?

Kroon Kozijn Nederland is een kunststof kozijnen fabrikant met 25 vestigingen in Nederland. De hoofdlocatie zit in Didam en op deze vestiging worden in een sterk geautomatiseerd productieproces de kunststof kozijnen geproduceerd. Het team van Kroon Kozijn bestaat uit ongeveer 15 medewerkers die in een informele sfeer gepassioneerd hun producten op de markt brengt. Kroon Kozijn onderscheidt zich door continu te vernieuwen en daardoor toonaangevend te zijn in de kunststof kozijnen branche.

Wat zoekt Kroon Kozijn?

Zij zijn op zoek naar dé persoon die handig is met (nieuwe) software en er energie van krijgt om dit softwarepakket helemaal uit te zoeken. Bij Kroon Kozijn zijn ze zeer actief bezig met het inrichten van het softwarepakket Ramasoft. Dit is een Belgisch pakket dat specifiek gemaakt is voor de productie van kozijnen. Kroon Kozijn wil het pakket verder inrichten zodat ze uiteindelijk het proces van verkoop tot fabricage en aflevering bij de klant kunnen automatiseren. Kijk hier voor meer informatie over Ramasoft.

Welke kennis en vaardigheden zijn handig om te hebben?

Het mooiste is als je al ervaring hebt opgedaan met de invoering van een nieuw software systeem binnen je organisatie. Dat je weet hoe het is om het systeem helemaal naar wensen van de organisatie in te richten. Daarbij is het een pré als je technische kennis hebt en technische tekeningen kunt lezen. Met jouw passie weet je Ramasoft helemaal te doorgronden, je bent niet bang om dingen uit te proberen en steekt hierbij gewoon de handen uit de mouwen.

  • Je bent een doorzetter, communicatief vaardig en weet het overzicht te bewaren;
  • Commercieel kunnen denken is een pré;
  • Kennis van kunststofkozijnen is een pré;
  • Je hebt interesse en drive om te leren.

Het zou natuurlijk prachtig zijn als je kennis en ervaring hebt binnen een technische omgeving en met software invoering binnen een fabriek, maar zeker geen probleem als dit niet zo is. Kennis is er genoeg aanwezig bij jouw collega, net als de wil om jou helemaal op de hoogte te brengen.

Wat krijg je van Kroon Kozijn voor je inzet?

Ten eerste leuke collega’s en een gezellige werksfeer. Daarbij een goed salaris dat past binnen de CAO Klein metaal, 24 vakantiedagen, 11 ATV dagen en ruimte om je werk goed te combineren met privé. Mocht je kinderen hebben die eerst naar school gebracht moeten worden, geen probleem. Je mag en kunt van huis uit werken als dat een keer beter uitkomt. Ook rijden na de file is geen probleem. Daarnaast krijg je bij Kroon Kozijn de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in de richting die bij hun past. Mocht je dus interesse hebben om je meer te verdiepen in de fabricage? Of juiste de verkoop? Geen probleem!

Tot slot staat er elke dag een heerlijke bak koffie klaar.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Reageren kan tot maandag 19 november 2018.

Hoe ziet jouw werkdag er uit?

Je gaat samen met je collega Mark aan de slag. Mark is de expert van Kroon Kozijn op het gebied van zowel het software pakket Ramasoft als ook alle techniek rondom kozijnen. Hij maakt je helemaal wegwijs in het pakket als ook in alles wat er komt kijken bij de verkoop, productie en levering van kozijnen.

Je gaat vervolgens aan de slag om het pakket steeds verder in te richten. Je krijgt vragen van distributeurs die graag iets geregeld willen hebben op het gebied van automatisch factureren of met een collega van de productie om de tekeningen automatisch vanuit het pakket in de machines te krijgen. Daarbij ben je natuurlijk alert op storingen en los je die als ze voorkomen zo snel mogelijk op.

De functie draait om het inrichten van het systeem, denk hierbij ook aan het maken van koppelingen met overige systemen zoals bijvoorbeeld Exact. Het programmeren, als dat al nodig is, wordt door de leverancier van Ramasoft gedaan. Ook hier zal je dus geregeld contact mee gaan hebben.

Jouw collega’s binnen Kroon Kozijn zijn gezellig en ontspannen. Iedereen helpt elkaar waar nodig, samen doen jullie het! Wekelijks is er op donderdag soep met broodjes en op vrijdags wordt er patat gehaald.

Interesse? Solliciteer hier naar de functie van Applicatiebeheerder bij Kroon Kozijn