Vacature Magazijnbeheerder

Kroon Kozijn is een kunststof kozijnen fabrikant met 25 vestigingen in Nederland. De hoofdlocatie zit in Didam en op deze vestiging worden in een sterk geautomatiseerd productie proces, bediend door 10 productiemedewerkers, de kunststof kozijnen geproduceerd. Het team van Kroon Kozijn bestaat uit ongeveer 20 medewerkers die in een informele sfeer gepassioneerd hun producten op de markt brengen. Kroon Kozijn onderscheidt zich door continu te vernieuwen en daardoor toonaangevend te zijn in de kunststof kozijnen branche.

Wat zoekt Kroon Kozijn?
Wij zijn op zoek naar iemand die participeert op de productieafdeling van de kozijnen, maar ook verantwoordelijk is voor de geautomatiseerde uitgifte en ontvangst van alle materialen. Alle producten die binnenkomen bij Kroon kozijn worden in het magazijn geautomatiseerd gesorteerd en per productieweek klaargemaakt voor de afdeling af-montage. Jij bent zowel voor de ontvangst als uitgifte en organisatie het aanspreekpunt.

Daarnaast ben je werkzaam op de afdeling expeditie. Je helpt met het klaarmaken van de producten voor transport, en controleert zorgvuldig of alles conform afspraak naar onze klanten wordt getransporteerd.

Welke kennis en vaardigheden zijn handig om te hebben?

  • Je hebt ervaring als magazijnmedewerker
  • Je hebt 2 rechterhanden!
  • Je bent secuur
  • Je bent goed in organiseren en
  • Je bent ambitieus met een goede werkmentaliteit
  • Je hebt plezier in het met en voor mensen werken.

Wat krijg je van Kroon Kozijn voor je inzet?

Ten eerste leuke collega’s en een gezellige werksfeer. Daarbij een goed salaris dat past binnen de CAO kunststof en rubber, 24 vakantiedagen, 11 ATV dagen en ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Hoe ziet jouw werkdag er uit?

Je zorgt dat alle materialen voor het produceren van kunststof kozijnen in het geautomatiseerde proces via scanners opgenomen wordt. Vervolgens zorg je dat alle materialen op de juiste plaatsen opgeslagen worden. Daarna zet je alle materialen voor de productie van de dag/week klaar zodat iedereen efficiënt werken kan. Ook help je mee op de afdeling expeditie. Alle producten die gereed zijn worden op bokken geplaatst. Deze bokken controleer je aan de hand van vrachtbonnen en je maakt de bokken klaar voor transport.

Jouw collega’s binnen Kroon Kozijn zijn ontspannen en gezellig. Iedereen helpt elkaar waar nodig, samen doen jullie het! Wekelijks is er soep en op vrijdags wordt er patat gehaald.

Hoe maak je je interesse kenbaar?

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met Vincent Aalders v.aalders@kroonkozijn.nl of bel op 0316-296161. Het is makkelijk als je je CV al even opstuurt, maar je kunt natuurlijk ook altijd even bellen voor meer informatie. Wij zien ernaar uit je te spreken, dus aarzel niet!