Vacature Magazijnbeheerder

Kroon Kozijn is een kunststof kozijnen fabrikant met 25 vestigingen door heel Nederland. Kroon Kozijn Nederland is met haar fabriek gevestigd in Didam, hier worden, in een sterk geautomatiseerd productie proces, duurzame kunststof kozijnen geproduceerd. Het team van Kroon Kozijn bestaat uit 26 medewerkers die in een informele sfeer gepassioneerd hun producten op de markt brengen en zo een bijdrage leveren aan de verduurzaming van gebouwen in Nederland. Kroon Kozijn onderscheidt zich door continu te vernieuwen en voorop te lopen in de kunststof kozijnen branche.

Wat zoekt Kroon Kozijn?
Wij zijn op zoek naar iemand die een actieve bijdrage kan leveren aan het  productieproces van onze duurzame kunststof kozijnen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de  uitgifte en ontvangst van alle materialen. Alle producten die binnenkomen bij Kroon Kozijn Nederland worden in het magazijn automatisch gesorteerd en per productieweek klaargemaakt voor de montage afdeling. Jij bent zowel voor de ontvangst als uitgifte en organisatie het aanspreekpunt.

Daarnaast ben je werkzaam op de afdeling expeditie. Je helpt met het klaarmaken van de producten voor transport, en je controleert zorgvuldig of alles conform afspraak naar onze klanten kan worden getransporteerd.

Welke kennis en vaardigheden zijn handig om te hebben?

  • Je hebt ervaring als magazijnmedewerker en kan zelfstandig werken
  • Je bent ambitieus met een goede werkmentaliteit
  • Je hebt 2 rechterhanden
  • Je bent secuur en houdt ervan om in control te zijn
  • Je bent goed in organiseren
  • Je bent een team-player die er plezier in heeft om voor en met collega’s samen te werken.

Wat krijg je van Kroon Kozijn voor je inzet?

Wij als Kroon Kozijn Nederland zorgen goed voor onze medewerkers en zijn ons ervan bewust dat het team de identiteit van het bedrijf is. Daarom bieden wij eenieder die zich bij ons thuis voelt een goed salaris en een werkomgeving om trots op te zijn. Tevens zijn wij aangesloten bij de CAO voor de Rubber en Kunststof industrie. Ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien is de basis van ons groeimodel voor de toekomst. Daarnaast biedt deze baan de unieke mogelijkheid om een actieve bijdrage te kunnen leveren aan de verduurzaming van gebouwen in Nederland.

Hoe ziet jouw werkdag er uit?

Je zorgt dat alle materialen voor het produceren van kunststof kozijnen in het geautomatiseerde proces via scanners opgenomen wordt. Vervolgens zorg je dat alle materialen op de juiste plaatsen opgeslagen worden. Daarna zet je alle materialen voor de productie van de dag/week klaar zodat iedereen efficiënt werken kan. Verder help je mee op de afdeling expeditie. Alle producten die gereed zijn worden op bokken geplaatst. Deze bokken controleer je aan de hand van vrachtbonnen en je maakt de bokken klaar voor transport.

Jouw collega’s binnen Kroon Kozijn zijn ontspannen en gezellig. Iedereen helpt elkaar waar nodig, samen helpen wij Nederland een stukje verder in de verduurzamingsslag!

Hoe maak je je interesse kenbaar?

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met Yuriko Harting y.harting@kroonkozijn.nl  of bel ons op 0316-296161. Het is makkelijk als je je CV al even opstuurt, maar je kunt natuurlijk ook altijd even bellen voor meer informatie. Wij zien ernaar uit je te spreken, dus aarzel niet!