Vacature Productiemedewerker

Kroon Kozijn is een kunststof kozijnen fabrikant met 25 vestigingen in Nederland. De hoofdlocatie zit in Didam en op deze vestiging worden in een sterk geautomatiseerd productie proces, bediend door 10 productiemedewerkers, de kunststof kozijnen geproduceerd. Het team van Kroon Kozijn bestaat uit ongeveer 20 medewerkers die in een informele sfeer gepassioneerd hun producten op de markt brengen. Kroon Kozijn onderscheidt zich door continu te vernieuwen en daardoor toonaangevend te zijn in de kunststof kozijnen branche.

Wat zoekt Kroon Kozijn?
Je participeert op de afdeling productie en je wilt je alle facetten binnen de productieafdeling eigen maken, zoals goederenontvangst, voorbewerken, lassen en afmonteren van kozijnen en schuifpuien.

Welke kennis en vaardigheden zijn handig om te hebben?

  • Je hebt 2 rechterhanden en bent een echte vakman
  • Je bent secuur
  • Je bent ambitieus met een goede werkmentaliteit
  • Je hebt plezier in het met en voor mensen werken.

Wat krijg je van Kroon Kozijn voor je inzet?

Ten eerste leuke collega’s en een gezellige werksfeer. Daarbij een goed salaris dat past binnen de CAO kunststof en rubber, 24 vakantiedagen, 11 ATV dagen en ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Hoe ziet jouw werkdag er uit?

Je participeert op de productieafdeling. Alle technische aspecten van het afmonteren van kozijnen worden je geleerd zodat je volwaardig kunt meedraaien in de fabriek. Daarnaast heb je de mogelijkheid om te groeien richting machineoperator of organisator van de complete afmontage-sectie.

Jouw collega’s binnen Kroon Kozijn zijn ontspannen en gezellig. Iedereen helpt elkaar waar nodig, samen doen jullie het! Wekelijks is er soep en op vrijdag wordt er patat gehaald.

Hoe maak je je interesse kenbaar?

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met Marc Stevens, m.stevens@kroonkozijn.nl of bel naar 0316-296161. Het is makkelijk als je je CV al even opstuurt, maar je kunt natuurlijk ook altijd even bellen voor meer informatie. Wij zien ernaar uit je te spreken, dus aarzel niet!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.