Vacature Werkvoorbereider

Wie zijn wij?

Kroon Kozijn Nederland is een kunststof kozijnen fabrikant met 25 vestigingen in Nederland. De

hoofdlocatie zit in Didam en op deze vestiging worden in een sterk geautomatiseerd productieproces de kunststof kozijnen geproduceerd. Het team van Kroon Kozijn bestaat uit ongeveer 20 medewerkers die in een informele sfeer gepassioneerd hun producten op de markt brengt. Kroon Kozijn onderscheidt zich door continu te vernieuwen en daardoor toonaangevend te zijn in de kunststof kozijnen branche.

Wat zoekt Kroon Kozijn?

Ter uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider. Je bent samen met de afdeling het aanspreekpunt voor de dealers van Kroon Kozijn. Je bestelt en controleert producten voor hen en houdt je daarnaast ook bezig met orderverwerking. Daarnaast denk je mee in oplossingen met de dealer over kozijnen, deuren etc. waarbij je dus ook verder kunt denken dan de vraag van de dealer.

Welke kennis en vaardigheden zijn handig om te hebben?

Jij bent een echte zelfstarter, niet bang om dingen uit te proberen en je steekt vooral je handen uit de mouwen. Verder heb je:

  • Technisch inzicht en affiniteit om de volledige kunststof kennis op te gaan doen. Je moet het product uiteindelijk kunnen gaan begrijpen;
  • Je hebt oog voor detail en bent secuur;
  • Je bent punctueel;
  • Je kunt verder denken dan de vraag;
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring. Werkervaring in een vergelijkbare functie is een pre;
  • Je bent een doorzetter, communicatief vaardig en werkt gestructureerd;
  • Je hebt interesse en de drive om te leren en jezelf continu te ontwikkelen;
  • MBO + / HBO werk- en denkniveau;
  • kennis van autocad is een pré.

Het zou natuurlijk prachtig zijn als je kennis en ervaring hebt binnen een technische omgeving en in de functie van werkvoorbereider. Maar het is zeker geen probleem als dit niet zo is.

Wat krijg je van Kroon Kozijn voor je inzet?

Ten eerste leuke collega’s en een gezellige werksfeer. Daarbij een goed salaris dat past binnen de CAO Klein metaal, 24 vakantiedagen, 11 ATV dagen en ruimte om je werk goed te combineren met privé. Mocht je kinderen hebben die eerst naar school gebracht moeten worden, geen probleem. Je mag en kunt van huis uit werken als dat een keer beter uitkomt. Daarnaast krijg je bij Kroon Kozijn de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in de richting die bij je past.

Jouw collega’s binnen Kroon Kozijn zijn gezellig en ontspannen. Iedereen helpt elkaar waar nodig, samen doen jullie het! Wekelijks is er op donderdag soep. En er staat natuurlijk elke dag een heerlijk kopje koffie (of thee) klaar.

Hoe maak je jouw interesse kenbaar?

Ben je geïnteresseerd en zie jij jezelf deze functie al vervullen, stuur dan je CV en motivatie naar Marc Stevens via m.stevens@kroonkozijn.nl.