Vacatures

Werkvoorbereider binnendienst

Kroon Kozijn Nederland B.V. is een kunststof kozijnen fabrikant met 25 vestigingen door heel Nederland. Kroon Kozijn Nederland is met haar fabriek gevestigd in Didam, hier worden in een sterk geautomatiseerd productie proces duurzame kunststof kozijnen geproduceerd. Het team van Kroon Kozijn Nederland bestaat uit 30 medewerkers die in een informele sfeer gepassioneerd hun producten op de markt brengen en zo een bijdrage leveren aan de verduurzaming van de woningbouw in Nederland. Kroon Kozijn Nederland onderscheidt zich door continu te vernieuwen en voorop te lopen in de kunststof kozijnen branche.

Wat zoekt Kroon Kozijn?
Wij zijn op zoek naar een spin in het web, die een actieve bijdrage kan leveren aan het verder ontwikkelen en uitbreiden van onze afdeling Werkvoorbereiding. Je bent primair aanspreekpunt voor onze 25 vestigingen en zorgt dat het proces van bestellen tot en met de uiteindelijke orderverwerking vloeiend verloopt. Je verwerkt zelfstandig alle bestellingen van onze vestigingen en draagt zorg voor alle voorbereidingen om van een bestelling een productie dossier te maken en deze aan te sturen richting productie.

Daarnaast heb je een actieve rol in het meedenken hoe wij de processen op onze afdeling werkvoorbereiding kunnen optimaliseren met als doel om onze 25 vestigingen in hun kracht te zetten.

Welke kennis en vaardigheden zijn handig om te hebben?

Jij bent een echte zelfstarter en krijgt energie van diversiteit in je werk, je bent pro-actief, niet bang om dingen uit te proberen en steekt vooral je handen uit de mouwen.

  • Je bent ambitieus met een goede werkmentaliteit
  • Je bent een doorzetter, communicatief vaardig en werkt gestructureerd
  • Interesse en drive om te leren en te blijven ontwikkelen
  • Je hebt oog voor detail en bent secuur
  • Punctueel
  • Je bent goed in plannen en organiseren
  • Technisch inzicht is een pre
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring – werkervaring in een vergelijkbare functie is een pre
  • MBO+ / HBO werk- en denkniveau.

Wat krijg je van Kroon Kozijn voor je inzet?

Wij als Kroon zorgen goed voor onze medewerkers en zijn ons bewust dat het team de identiteit van ons bedrijf is. Daarom bieden wij eenieder die zich bij ons thuis voelt een goed salaris dat past binnen de CAO Rubber en Kunststof industrie en een werkomgeving om trots op te zijn! Wij zijn voorstander van een gezonde werk/privé balans. Maatwerk invulling van uren en werktijden is bespreekbaar. Ruimte om jezelf te ontwikkelen is de basis van ons groeimodel voor de toekomst. Daarnaast biedt deze baan de unieke mogelijkheid om een actieve bijdrage te kunnen leveren aan de verduurzaming van de woningbouw in Nederland.

Jouw collega’s binnen Kroon Kozijn zijn ontspannen en gezellig. Iedereen helpt elkaar waar nodig, samen helpen we Nederland een stukje verder in de verduurzamingsslag!

Spreekt bovenstaande je aan en ben je benieuwd? Maak dan je interesse kenbaar! We nodigen jou graag uit voor een gesprek om meer te vertellen over de exacte inhoud van deze functie.

Hoe maak je je interesse kenbaar?

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met Yuriko Harting y.harting@kroonkozijn.nl of bel ons op 0316-296161. Het is makkelijk als je je CV al even opstuurt, maar je kunt natuurlijk ook altijd even bellen voor meer informatie. Wij zien ernaar uit je te spreken, dus aarzel niet!