Vacatures

(Junior) Adviseur Kozijnen

Kroon Kozijn is een kunststof kozijnen fabrikant met 25 vestigingen door heel Nederland. Kroon Kozijn Nederland is met haar fabriek gevestigd in Didam. Hier worden in een sterk geautomatiseerd productieproces duurzame kunststof kozijnen geproduceerd. Het team van Kroon Kozijn groep inclusief verkoop vestigingen en montagebedrijf bestaat uit 40 medewerkers die in een informele sfeer gepassioneerd hun producten op de markt brengen en zo een bijdrage leveren aan de verduurzaming van de woningbouw in Nederland. Kroon Kozijn onderscheidt zich door continu te vernieuwen en voorop te lopen in de kunststof kozijnen branche. Kroon heeft een ambitieuze groeistrategie en wil het bestaande dealernetwerk binnen Nederland verder uitbreiden.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een (junior) verkoper/vestigingsmanager voor onze nieuw te openen vestiging in Steenwijk.

Wat ga je doen als verkoper?
Je bezoekt klanten op locatie of ontvangt ze in je showroom. Je werkt offertes en opdrachten uit en bent medeverantwoordelijk voor het eindresultaat van een project. Begeleiding tijdens het hele traject dus!


Wat zijn je taken en verantwoordelijkheden?
• Het plannen van afspraken op locatie of in de showroom
• Het uitwerken van offertes en opdrachten
• Contact onderhouden met klanten
• De projectadministratie bijhouden.

Wat wordt er gevraagd van jou als verkoper?
Als verkoper heb je een hands-on mentaliteit en ben je proactief. Je kunt goed zelfstandig werken, stelt de klant centraal en zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is uitgewerkt. Je kunt goed switchen tussen de diverse werkzaamheden, maar blijft resultaatgericht. Je kunt goed werken met computers en bent goed in woord en geschrift. Daarnaast ben je in het bezit van Rijbewijs B.

Wat kun je verwachten van Kroon Kozijn?

Wij als Kroon Kozijn zorgen goed voor onze medewerkers en zijn ons bewust dat ons team de identiteit van ons bedrijf is. Daarom bieden wij onze medewerkers een goed salaris en een werkomgeving om trots op te zijn. De CAO waarbinnen wij werken biedt hiervoor voldoende mogelijkheden. Wij zijn flexibel en er is ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Ontwikkeling van onze medewerkers is de basis van ons groeistrategie voor de toekomst. Verder biedt deze baan de unieke mogelijkheid om een actieve bijdrage te kunnen leveren aan de verduurzamingsslag binnen de woningbouw in Nederland.

Hoe maak je je interesse kenbaar?

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met Jeroen van der Mark j.vandermark@kroonkozijn.nl of bel ons op 0316-296161. Het is makkelijk als je je CV opstuurt, maar je kunt natuurlijk ook altijd bellen voor meer informatie. Wij zien ernaar uit je te spreken, dus aarzel niet!