Vacatures

Vacature Magazijnmedewerker Kroon Kozijn Renkum

Kroon Kozijn is een kunststof kozijnen fabrikant uit Didam met 25 vestigingen door heel Nederland. Voor één van onze nieuwe vestigingen, Kroon Kozijn Renkum, zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker. Je werkt vanuit onze vestiging aan de Industrieweg 20 in Renkum. Je zorgt ervoor dat onze klanten iedere dag weer nieuwe voorraad krijgen.

Wat ga je doen?:

  • Je werkt in het distributiecentrum met onze producten, denk hierbij aan kozijnen, deuren, afwerkmaterialen en glas.
  • Je helpt met het verzamelen van orders.
  • Je vervoert producten met de heftruck.
  • Je helpt met het laden en lossen van vrachtwagens.

Met goed teamwerk en de nieuwste logistieke systemen en technieken zorgen we samen dat we de klanten efficiënt en tijdig beleveren.

Het betreft een functie voor twee of drie dagen (16-24 uur) per week. Je werkt iedere week in dezelfde dienst, dus je weet altijd precies waar je aan toe bent.

Welke kennis en vaardigheden zijn handig om te hebben?

  • Je houdt van aanpakken
  • Je bent ambitieus met een goede werkmentaliteit
  • Je hebt 2 rechterhanden
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed
  • Je bent een team-player die er plezier in heeft om voor en met collega’s te werken.

Wat krijg je van Kroon Kozijn voor je inzet?

Wij als Kroon Kozijn Nederland zorgen goed voor onze medewerkers en zijn ons ervan bewust dat het team de identiteit van het bedrijf is. Daarom bieden wij eenieder die zich bij ons thuis voelt een goed salaris en een werkomgeving om trots op te zijn. Tevens zijn wij aangesloten bij de CAO voor de Rubber en Kunststof industrie.

Daarnaast bieden we je diverse opleidingsmogelijkheden, bijvoorbeeld het volgen van een heftruckopleiding en BHV.

Jouw collega’s binnen Kroon Kozijn zijn ontspannen en gezellig. Iedereen helpt elkaar waar nodig, samen helpen wij Nederland een stukje verder in de verduurzamingsslag!

Hoe maak je je interesse kenbaar?

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met Ronnie Derksen via email: r.derksen@kroonkozijn.nl,  of bel ons op 0316-296161. Herintreders zijn ook van harte welkom! Het is makkelijk als je je CV al even opstuurt, maar je kunt natuurlijk ook altijd even bellen voor meer informatie. Wij zien ernaar uit je te spreken, dus aarzel niet!