Veelgestelde vragen


Zijn kunststof kozijnen, ramen en deuren alleen in wit of créme leverbaar?

Nee, kunststof is leverbaar in diverse kleuren en zelfs met een voelbare en zichtbare houtnerf zodat het sprekend lijkt op hout. Daarnaast levert kunststof een enorme kostenbesparing op ten opzichte van hout. U hoeft kunststof niet te schilderen en het zorgt voor een algehele waardevermeerdering van de woning!

 

Zijn kunststof kozijnen duurder dan houten kozijnen?

In principe kan men kunststof kozijnen voor een vergelijkbare prijs aanbieden ten opzichte van de prijs van duurzame hardhouten kwaliteitskozijnen. Echter een enorme kostenbesparing voor wat betreft kunststof kozijnen zit in het onderhoud ervan. Niet om de 5 jaar schilderen en geen houtrot. Op de langere termijn zijn kunststof kozijnen dus goedkoper.

 

Voldoen de kozijnen van Kroon Kozijn aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen?

Jazeker, alle kozijnen en deuren van Kroon Kozijn voldoen aan alle keurmerken van Politiekeurmerk Veilig Wonen. Inbraakpreventie wordt steeds belangrijker in Nederland. De tijd die een inbreker nodig heeft om binnen te komen moet zo lang mogelijk zijn, dit verkleint de kans aanzienlijk dat de inbreker uberhaupt al de moeite neemt om in te breken. Het kwaliteitskeurmerk betekent 90% minder kans op een inbraak! (www.politiekeurmerk.nl)

 

Wordt er garantie gegeven op kunststof kozijnen en deuren?

Kroon Kozijn geeft maar liefst 15 jaar garantie op kunststof elementen. Dat moet u een gevoel van zekerheid en vertrouwen geven. Voor Kroon Kozijn Nederland B.V. is dat geen enkel probleem!

 

Zijn kunststof kozijnen te repareren?

Ja, (gekleurde) kunststof kozijnen zijn altijd te repareren met een kunsthars. Hierbij is het naderhand vrijwel niet meer zichtbaar waar de reparatie heeft plaatsgevonden!

 

Waar kan ik terecht met problemen of klachten?

Met problemen of klachten kunt u in eerste instantie bij uw dealer terecht. Mocht u er met de dealer niet uitkomen dan kunt u contact opnemen met de dealermanager van Kroon Kozijn, Vincent Aalders,  bereikbaar via email: v.aalders@kroonkozijn.nl.

 

end faq