Dakkapellen

Dakkapellen zijn echte ruimtewinners. De bergkast op zolder verandert al snel in een gezellige kamer als er een dakkapel wordt geplaatst. En een leuke bijkomstigheid is dat de kosten van het bouwen van een dakkapel aanzienlijk lager zijn dan bijvoorbeeld de kosten die het optrekken van een gevel met zich mee brengt.

Een door de Kroon Kozijn dealer geleverde en geplaatste kunststof dakkapel gaat een leven lang mee, en u hebt er geen omkijken meer naar. Onze dakkapellen zijn zowel in strakke als in traditionele vorm leverbaar, waardoor wij iedere klant van dienst kunnen zijn.

Van advies tot plaatsing: Kroon Kozijn regelt het. Ook op het gebied van dakkapellen is de expertise van Kroon Kozijn enorm en u wordt vanaf het advies tot aan het uiteindelijk monteren van de dakkapel bijgestaan door onze ervaren medewerkers. De verbouwing van de dakkapel zal op deze manier geheel vlekkeloos verlopen.

Wilt u meer weten over onze dakkapellen of heeft u nog vragen? Vraag dan hiernaast meer informatie aan, of neem contact op met de Kroon Kozijn dealer in uw regio.