Kleuren kozijnen

Bij Kroon Kozijn kunt u kiezen uit een zeer groot kleurenassortiment. Zo kunt u precies de kleur kiezen die goed bij uw huis en smaak past. De Kozijnen van Kroon Kozijn worden voorzien van een speciale UV bestendige en antistatische structuurlaag. Deze laag kan zowel in houtnerfstructuur als glad worden aangebracht, en ook in vele houtsoortkleuren.

De kozijnen van Kroon Kozijn zijn standaard in de kleuren wit en crème wit. Deze kunnen zonder folie worden aangeboden, maar ook met folie als er een structuurnerf gewenst is. De binnenzijde van de kozijnen is standaard glad crèmewit maar er kan ook worden gekozen voor een kleur, met of zonder structuur.

Op de kozijnen kan een mooi houtnerf motief aangebracht worden dat in de fabriek bij Kroon Kozijn tijdens de extrusie van de kozijnprofielen wordt aangebracht. Deze houtnerf doet het kozijn lijken op hout door de kleine nerfjes en de specifiek ontwikkelde houtkleuren.

In de showroom kunt u meerdere kleuren alvast op de vleugels in de kozijnen zien. Daar heeft de dealer ook meerdere soorten folie in de volledige kleurenwaaier zodat u de nerf ook kunt voelen.

hieronder ziet u een aantal van onze kleuren:

Agaatgrijs

Antracietgrijs

Basaltgrijs

Blauw

Geborsteld aluminium

Grenen

Spargroen

Briljantblauw

Canadian

Zwartbruin

Donker Eiken

Douglasie

Mosgroen

Rood

Staalblauw