Veiligheidsbeslag

Met handige functies voor extra veiligheid en comfort

Onze kozijnen zijn standaard voorzien van het sterkst mogelijke veiligheidsbeslag dat voldoet aan de strengste eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Natuurlijk staat veiligheid voorop, maar bij de ontwikkeling van ons raambeslag hebben we ook rekening gehouden met functionaliteit. Ons beslag is standaard voorzien van foutbedieningsbeveiliging en een geïntegreerde kierstandhouder. In onze draaikiepramen is het hang- en sluitwerk bovendien in de sponning verwerkt, waardoor u geen beslag ziet als het raam is gesloten.

Parallelle draaikiep en ventilatiebeslag
Bewoners, huisdieren en planten produceren dagelijks meer dan 10 liter vocht. Daarnaast komt er vocht vrij bij het douchen, wassen en koken. Al dit vocht kan minder snel wegtrekken met goed isolerende kozijnen. Het Parallel Afstelbaar Draai Kiep (PADK) ventilatiebeslag combineert goede ventilatie en veiligheid in één beslagtype.

Het ventilatiebeslag heeft naast de normale draaikiepstanden nog een unieke extra stand, namelijk een 6 mm rondom openstaande, maar vanuit buitenaf niet zichtbare functie. Dit zorgt voor een comfortabele en gelijkmatige toevoer van verse lucht en afvoer van vochtige lucht, terwijl slagregen en barre weersomstandigheden veilig buiten blijven.

Meer weten over alle innovatieve en duurzame oplossingen voor uw kunststof kozijnen?
Kom langs in een van onze showrooms bij u in de buurt en laat u geheel vrijblijvend vakkundig adviseren en informeren over onze maatwerkoplossingen. Uiteraard kunt u hier al onze producten ook uitgebreid bekijken.