Panelen en schroten

Met stijlvolle gevelbekleding maakt u uw woning helemaal af. Kroon Kozijn heeft een ruim assortiment aan gevelpanelen en schroten. De kunststof panelen zijn in verschillende kleuren te verkrijgen, met daarnaast de keuze uit verschillende profielen.

Ook de schroten zijn in verschillende soorten te verkrijgen. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om te kiezen voor schroten waarbij de houtnerven duidelijk zichtbaar zijn. Houdt u hier niet van, dan kiest u voor een andere houtnerfstructuur. Natuurlijk voldoen bij Kroon Kozijn alle schroten en panelen uit het assortiment aan hoge veiligheidseisen. Bovendien zijn ze duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

Panelen van Kroon Kozijn

De gevelbekleding van Kroon Kozijn is vrijwel overal aan de buitenzijde van de woning toepasbaar en zeer onderhoudsvriendelijk. Kunststof schroten en panelen zijn met verschillende profielen en structuren te verkrijgen en ze zijn duurzaam en milieuvriendelijk. Onze gevel- en dakrandsystemen voldoen zowel aan de richtlijnen van het Bouwbesluit als aan de eisen van het Nationaal Pakket Duurzaam Bouwen (DuBo).
De basis van iedere schroot en elk paneel is gerecycled kunststof. De toplaag bestaat uit het in de bouwwereld zeer bekende Renolit. Deze samenstelling staat garant voor uitstekende eigenschappen zoals kleurechtheid, zeer geringe uitzetting en ongevoeligheid voor kromtrekking onder invloed van zon, vocht of warmte.
Keralit is rottingsvrij en onderhoudsvrij. De systemen zijn verkrijgbaar in 23 kleuren en in diverse houtstructuren. Het assortiment bestaat verder uit een breed pakket hulpprofielen, eveneens afgewerkt in de diverse kleuren.

Wilt u meer weten over onze gevelbekleding of heeft u nog vragen? Vraag dan hiernaast meer informatie aan, of neem contact op met de Kroon Kozijn dealer in uw regio.