Jaloezieën voor kunststof kozijnen

Binnen onze collectie jaloezieën heeft u de keuze uit vele kleuren om uw interieur precies zo aan te kleden zoals u wilt.

Uw jaloezieën worden perfect passend geplaatst op uw kunststof kozijnen met behulp van een speciaal voorzetsysteem, zonder boren, lijmen of schroeven in uw kostbare kunststof draai/kiepramen of deuren. U kunt ze tevens makkelijk tijdelijk verwijderen om uw glazen schoon te maken.

Kroon Kozijn raamdecoratie voor kunststof kozijnen heeft daarnaast nog een extra isolerende werking die zorgt dat het in de zomer extra koel blijft in uw woning en in de winter juist nog meer de warmte in uw huis houdt. Afhankelijk van uw type stof kunt u nog eens tot 15% besparen op uw energierekening. In combinatie met uw nieuwe kozijnen kan uw besparing op uw energierekening oplopen tot wel 50%.

Ook leveren wij Screenline jaloezieën. Dit is dé oplossing voor beglazing met zonwering/ raamdecoratie voor ruiten op vochtige en vette plaatsen, zoals de badkamer en de keuken! Bij ScreenLine zijn de jaloezieën in de spouw van isolerende dubbele beglazing gemonteerd.

Ga dus snel naar uw dichtbij zijnde vestiging en laat u informeren over onze unieke raamdecoratie systemen.