De producten van Kroon Kozijn

Met onze sterk isolerende kunststof kozijnen, gecombineerd met hoogwaardig inbraakwerend glas dat voldoet aan alle normen en gewenste isolatiewaardes, realiseert u een aanzienlijke energiebesparing en zet u een grote stap in het verduurzamen van uw woning. De in de kozijnen geïntegreerde innovatieve ventilatiemogelijkheden zorgen voor een betere isolatie en gezonder leefklimaat in uw woning. Dit levert u naast een lagere energierekening ook een warm en comfortabel huis op.

In onze eigen Kroon Kozijn fabriek in Didam produceren we al meer dan 45 jaar wekelijks honderden kunststof ramen en deuren. Dankzij de geavanceerde machines worden de kozijnen steeds duurzamer geproduceerd. Onze vakmensen maken al uw kozijnen en deuren op maat en werken ze af op basis van uw specifieke wensen en eisen, zodat ze volledig aansluiten bij de uitstraling en het karakter van uw woning.

Eén lokaal aanspreekpunt
Met meer dan 20 dealers in Nederland is er altijd een dealer met een Kroon Kozijn showroom bij u in de buurt waar u terecht kunt voor een compleet advies en professionele montage van uw kozijnen, deuren en schuifpuien, inclusief beglazing en beslag. Ook voor aanverwante producten zoals bijvoorbeeld zonwering, raamdecoratie en gevelbekleding bent u bij Kroon Kozijn op het juiste adres.

Kiest u voor Kroon Kozijn dan kiest u voor één lokaal aanspreekpunt en bent u verzekerd van een uitstekende service, vakmanschap en professionele montage.
Image

Kunststof kozijnen

Kozijnen bepalen voor een groot deel het aanzicht en de uitstraling van uw woning. Elk huis heeft een eigen karakter en ieder persoon een eigen smaak en specifieke wensen en eisen. Onze duurzame en onderhoudsvrije kozijnen worden daarom per stuk en op maat geproduceerd.

Deuren

We hebben een uitgebreid assortiment kunststof voor- en achterdeuren met vele glassoorten, in alle stijlen en met extra opties. Ook alle deuren worden in onze fabriek op maat afgewerkt, dus het is mogelijk om uw deur tot in het kleinste detail aan te passen aan uw wensen.

Image

Schuifpuien

We hebben een ruime keuze in schuifpuien en tuindeuren. Zo zijn er niet alleen vele mogelijkheden qua kleur en vorm, maar ook qua constructie. Bij een kunststof schuifpui kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een tweedelige pui, maar ook voor een pui met maar liefst vier delen.

Image