Kozijnen bepalen voor een groot deel het aanzicht en de uitstraling van uw woning. Elk huis heeft een eigen karakter en ieder persoon een eigen smaak en specifieke wensen en eisen. Onze duurzame en onderhoudsvrije kozijnen worden daarom per stuk en op maat geproduceerd.

Onze kozijnen zijn in meer dan 50 kleuren en verschillende (houtnerf)structuren verkrijgbaar. De kozijnen van Kroon Kozijn worden voorzien van een speciale UV bestendige en antistatische structuurlaag. Deze laag kan zowel in houtnerfstructuur als glad worden aangebracht.

Let op: het is nu mogelijk om bij het nemen van één isolerende maatregel al subsidie te ontvangen. Dus als u uw kozijnen en beglazing vervangt, dan hebt u direct al recht op subsidie! Lees hier meer.

Onze hoogwaardige kozijnen, naar ieders wens in twee designs

Onze kozijnen zijn verkrijgbaar in twee designs: het strakkere en populaire ‘Modern’, en ‘Accent’ voor de karakteristieke uitstraling.

Het strakkere en populaire moderne kozijn

Ons kunststof kozijn ‘Modern’ is het meest gekozen design en onderscheidt zich door zijn strakkere, hedendaagse uitstraling en biedt ruimte voor extra dikke beglazing. Er kan uit twee kozijncontouren worden gekozen: de schuine variant (15°) en de hoekige variant (6°).

Image

Het karakteristieke Accent kozijn

Het kunststof kozijn ‘Accent’ heeft een klassiek en toch tijdloos design. De afgeronde hoeken geven dit kozijn zijn karakteristieke uitstraling.

Image

Ambachtelijk productieproces

Onze kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien worden in onze eigen fabriek gemaakt met Schüco profielen. Hierdoor is het mogelijk om verdiept liggende kozijnen te produceren. Onze kozijnen zijn extra stevig door de kern van verzinkt staal en de naadloze lasverbindingen. Hierdoor is er nauwelijks meer een naad zichtbaar en zijn de kozijnen 100% kleurvast.

De standaard in de kozijnen geïntegreerde innovatieve ventilatiemogelijkheden zorgen voor een betere isolatie en gezonder leefklimaat in uw woning.

Bijdragen aan een betere wereld en gezonder leefklimaat

kunststof_kozijnen_milieu_1.png
kunststof_kozijnen_milieu_2.png

Met onze sterk isolerende kunststof kozijnen, gecombineerd met hoogwaardig inbraakwerend glas dat voldoet aan alle normen en gewenste isolatiewaardes, realiseert u een aanzienlijke energiebesparing en zet u een grote stap in het verduurzamen van uw woning:

  • Duurzame en milieuvriendelijke oplossing
  • Optimale isolatie van zowel kozijnen als beglazing
  • Aanzienlijke energiebesparing
  • Comfortabel en gezonder leefklimaat in uw woning
  • Voordelen van kunststof met de uitstraling van hout

De voordelen van kunststof kozijnen van Kroon Kozijn

De kozijnen gaan meer dan 50 jaar mee, zijn volledig recyclebaar, er hoeven geen bomen gekapt te worden, dankzij de nieuwste machines kost de productie weinig energie en omdat we alles in onze eigen fabriek in Nederland produceren, zijn er ook minder transportbewegingen nodig.


Kunststof kozijnen hoeven nooit meer geschilderd te worden en schoonmaken kan al met een simpel sopje. Dit betekent dat er geen schadelijke stoffen vrijkomen bij het onderhoud van uw kozijnen en u niet elke zoveel jaar liters verf hoeft te gebruiken.


Met onze sterk isolerende kunststof kozijnen, gecombineerd met hoogwaardig inbraakwerend glas dat voldoet aan alle normen en gewenste isolatiewaardes, realiseert u een aanzienlijke energiebesparing en zet u een grote stap in het verduurzamen van uw woning.

De in de kozijnen geïntegreerde innovatieve ventilatiemogelijkheden zorgen voor een betere isolatie en gezonder leefklimaat in uw woning. Dit levert u naast een lagere energierekening ook een warm en comfortabel huis op.


Kunststof kozijnen zijn duurzaam. Wij geven dan ook 15 jaar garantie op kozijnen en 10 jaar garantie op beglazing en hang- en sluitwerk.


U kunt kiezen voor de klassieke Hout Verbinding Look (HVL). In combinatie met de houtnerfstructuur zijn uw kozijnen nauwelijks meer te onderscheiden van houten kozijnen en profiteert u wel van alle duurzaamheidsvoordelen van kunststof.

Image

Al meer dan 45 jaar de betrouwbare leverancier van duurzame kozijnen en deuren

Als consument is het lastig beoordelen wat de kwaliteit van de producten is, of de dealer zijn afspraken nakomt en of de kosten wel kloppen. Om de risico’s voor u als consument te beperken heeft Kroon Kozijn Nederland het Kroon Kozijn Garantplan opgesteld. Kiest u voor Kroon Kozijn dan kiest u gegarandeerd voor kwaliteit, service en zekerheid voor zowel de geleverde materialen/producten als de levertijd, uitvoering, montage en service.

Onze producten voldoen aan alle relevante keurmerken en u krijgt 15 jaar garantie op kozijnen en 10 jaar garantie op beglazing en hang- en sluitwerk.

Image

In vele kleuren verkrijgbaar

Onze kozijnen zijn in meer dan 50 kleuren en verschillende (houtnerf)structuren verkrijgbaar. De kozijnen van Kroon Kozijn worden voorzien van een speciale UV bestendige en antistatische structuurlaag. Deze laag kan zowel in houtnerfstructuur als glad worden aangebracht.
Kunststof Kozijnen - Agaatgrijs
Kunststof Kozijnen - antracietgrijs
Kunststof Kozijnen - basaltgrijs
Kunststof Kozijnen - blauw
Kunststof Kozijnen - grenen
Kunststof Kozijnen - geborsteld aluminium
Kunststof Kozijnen - spargroen
Kunststof Kozijnen - briljantblauw