Kroon Kozijn Assen

kozijnen van Kroon Kozijn Assen

Kroon Kozijn Assen tijdelijk gesloten

In verband met privé omstandigheden is de showroom van Kroon Kozijn Assen tijdelijk gesloten. Ook kunnen wij momenteel helaas geen nieuwe aanvragen in behandeling nemen. Wij hopen u snel weer van dienst te kunnen zijn.

 

Kroon Kozijn Assen levert kunststof kozijnen, voordeuren en schuifpuien. Uiteraard op basis van een vakkundig advies!

Bij Kroon Kozijn Assen bent u aan een vertrouwd adres voor wat betreft montage en verbouwen. Ook levert Kroon Kozijn Assen standaard ramen en deuren met het Politiekeurmerk hang en sluitwerk. Dit geeft een veilig en comfortabel gevoel!

Timmer en montagebedrijf J.J. Hoek heeft zich aangesloten bij de succesvolle Kroon Kozijn formule. Bij Kroon Kozijn Assen leveren en plaatsen wij niet alleen kunststof en aluminium kozijnen, maar U bent ook aan het juiste adres voor renovatie, restauratie, verbouw, nieuwbouw en alle aanpassingen aan uw woning.

Kroon Kozijn Assen en timmer en montagebedrijf J.J. Hoek leveren maatwerk. Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en worden tot op de millimeter nauwkeurig afgewerkt volgens de door u gewenste specificaties en de kwaliteitsnormen. Daarnaast leveren en plaatsen we dakkapellen, allerlei soorten timmerwerken, overkappingen (aluminium), badkamers en geven wij bouwkundig advies.

Waarom kiezen voor Kroon Kozijn kozijnen?

Kroon Kozijn Assen is uw dealer voor de regio Assen, Beilen en Westerbork.

Wilt u meer weten over onze producten of heeft u nog vragen? Klik dan hier voor het aanvragen van meer informatie.


> Vraag een offerte aan
 

Klantenvertellen over Kroon Kozijn

Wat vinden onze klanten van Kroon Kozijn Assen?

Wij vinden de mening van onze klanten heel belangrijk! Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,7! Lees hier wat onze klanten over ons zeggen.

Kroon Kozijn Assen
Oude Hoofdvaartsweg 3A
9405 CA Assen
Tel: 0592 35 11 74