Kroon Kozijn Doetinchem

Wink Kozijnen uit Doetinchem heeft zich aangesloten bij de succesvolle Kroon Kozijn formule. Kroon Kozijn levert al meer dan 40 jaar kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien. Uiteraard op basis van een vakkundig advies!

Kroon Kozijn Doetinchem werkt uitsluitend met kwaliteitsproducten die voldoen aan de strengste eisen. Onze klanten in de regio Doetinchem en omstreken kunnen rekenen op een uitstekende service, ook na oplevering.

Naast voor kozijnen, deuren en schuifpuien bent u bij ons ook aan het juiste adres voor elektrische schuifdaken, aluminium overkappingen, dakkapellen, gevelbekleding & dakrandbekleding (progelit & keralit), zonwering en screens en rolluiken.

Momenteel zijn wij druk bezig met het inrichten van de showroom. In deze ruime showroom aan de Havenstraat 51 in Doetinchem kunt u vanaf begin 2021 uitgebreid kennis maken met onze producten. Tot deze tijd bent u al van harte welkom en geven wij u  graag uitleg over de verschillende mogelijkheden. Tijdens een vrijblijvende kennismaking informeren wij u uitgebreid over de mogelijkheden van onze kunststof kozijnen en overige producten. 

Waarom kiezen voor Kroon Kozijn kozijnen?


> Vraag een offerte aan
 

Wat vinden onze klanten van Kroon Kozijn?
Wij vinden de mening van onze klanten heel belangrijk! Onze klanten beoordelen Kroon Kozijn gemiddeld met een 8,9! Lees hier wat onze klanten over ons zeggen.

 

Kroon Kozijn Doetinchem
Havenstraat 51
7005 AG Doetinchem
Tel: 0314 204741