Kroon Kozijn Dordrecht

Kroon Kozijn Dordrecht

Kroon Kozijn Dordrecht heeft meer dan 20 jaar ervaring met het leveren en monteren van kunststof kozijnen, dakkapellen, gevelbekleding en zonwering. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten die voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Onze klanten in de regio Dordrecht en omstreken kunnen rekenen op een uitstekende service, ook na oplevering.

Wij werken met een team van professionals. Tijdens een vrijblijvende kennismaking informeren wij u uitgebreid over de mogelijkheden. Bij u thuis of bij ons in de showroom.

Wij vinden het belangrijk om u goed te kunnen adviseren en nemen daar graag alle tijd voor. Daarom is onze showroom uitsluitend geopend op afspraak. U kunt via deze website hier een vrijblijvende afspraak inplannen.

Om de kwaliteit van onze dienstverlening te garanderen, is uw adviseur ook altijd betrokken bij de uitvoering van de werkzaamheden.

Waarom kiezen voor Kroon Kozijn kozijnen?

 


> Vraag een offerte aan
 

Wat vinden onze klanten van Kroon Kozijn Dordrecht?

Wij vinden de mening van onze klanten heel belangrijk! Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,9! lees hier wat onze klanten over ons zeggen. 

Plan een persoonlijke afspraak

Het werken op afspraak is de Kroon Kozijn dealers de afgelopen twee jaar goed bevallen. De showrooms van de meeste Kroon Kozijn dealers zijn daarom geopend op afspraak.

Wanneer u een persoonlijke afspraak maakt, garanderen wij dat wij alle tijd voor u hebben.

U bent van harte welkom!


Plan hier uw afspraak

Kroon Kozijn Dordrecht
Toermalijnring 1320
3316 LC Dordrecht
Tel: 078 6226340