Kroon Kozijn Middelharnis

Kroon Kozijn MiddelharnisTimmerbedrijf P. Kieviet uit Middelharnis heeft zich aangesloten bij de succesvolle Kroon Kozijn formule. Bij Kroon Kozijn Middelharnis bent u aan het juiste adres voor kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien. Uiteraard op basis van een vakkundig advies!

Ook levert Kroon Kozijn Middelharnis op verzoek en wanneer mogelijk ramen en deuren met het politiekeurmerk hang en sluitwerk. Dit geeft een veilig en comfortabel gevoel!

Kroon Kozijn is inmiddels meer dan 40 jaar een begrip in Nederland voor wat betreft het leveren en monteren van kunststof kozijnen, deuren, dakkapellen, gevelbekleding en meer. Kroon Kozijn Middelharnis werkt uitsluitend met kwaliteitsproducten die voldoen aan de strengste eisen. Onze klanten in de regio Middelharnis en omstreken kunnen rekenen op een uitstekende service, ook na oplevering.

Waarom kiezen voor Kroon Kozijn kozijnen?

 


> Vraag een offerte aan
 

Klantenvertellen over Kroon Kozijn

Wat vinden onze klanten van Kroon Kozijn Middelharnis?

Wij vinden de mening van onze klanten heel belangrijk! Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,9! lees hier wat onze klanten over ons zeggen. 

Plan een persoonlijke afspraak

Het werken op afspraak is de Kroon Kozijn dealers de afgelopen twee jaar goed bevallen. De showrooms van de meeste Kroon Kozijn dealers zijn daarom geopend op afspraak.

Wanneer u een persoonlijke afspraak maakt, garanderen wij dat wij alle tijd voor u hebben.

U bent van harte welkom!


Plan hier uw afspraak

Kroon Kozijn Middelharnis
Zernikeweg 6
3241 MG Middelharnis
Tel: 0187 482628